Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

islam düşmanlığı artıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu konuşma çok tartışılıyor...

http://www.liveleak.com/view?i=084_1348151389

Giderek destekleyenler artıyor...
ve acayip şekilde yayılmış durumda haklılarda aslında araplardan çektikleri 1 değil 2 değil... devlette bunu kullanıyor doğal düşman olmaları... ama arada biz gidiyoruz işte :(

Odakta Türkiye var gibi geliyor bana boka saracaz gibi geliyor bana ama hadi bakalim hayırlısı...
Mesaj tarihi:
bu forumda islam'ı en çok eleştirenlerden biriyim de şu tarz anti-islamcılıktan başka bir şey yapmayan; bütün dünya mükemmel, islamcılar bizim free-speechi engelleyemez şeklinde boş demogoji yapan bir dallamaya benim verecek rep'im yok valla.
Mesaj tarihi:
Adam biz US iz diyor bize iyi davranmıyorsunuz iyi davranış bekliyorsunuz diyor ama genelleme yapıyor... bu kötü bi olay işte

Olay islam falan değil din değil yani orda islam ı Bir IRK gibi görüp ayırım yapıyor
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Evrimle dindar nesil zamanla elemine olacaktır zaten. Raat olun. Biz görmeyiz tabi de gelecek nesillerde sıkıntı yok.

Bilimsem olarak gelecek nesil dediklerine bile dünya kalmayabilir...

40-50 sene sonra susuzluktan herkes ölecek buzullar kalmayacak siz halen gelecek nesil diyin :)
Mesaj tarihi:
Editor said:

Flameoffear said:

Evrimle dindar nesil zamanla elemine olacaktır zaten. Raat olun. Biz görmeyiz tabi de gelecek nesillerde sıkıntı yok.

Bilimsem olarak gelecek nesil dediklerine bile dünya kalmayabilir...

40-50 sene sonra susuzluktan herkes ölecek buzullar kalmayacak siz halen gelecek nesil diyin :)

İnsan her turlu hayatta kalir.
Mesaj tarihi:
lifeleech said:

Fistan said:

dusmanligin artmamasi kotu olurdu.sene 2012 ya ve islam...

Kuranın son kitap olduğu biliniyor , sene 3000 olsada bu kitap geçerli olacaktır.

kim diyor son kitap diye?
Mesaj tarihi:
En son patch kuranla geldi abi iste.sonrasinda devami gelmedi,oyunun ikincisi filan cikti sanirim
ama sagolsnlar,hala oynayani cok diye eski oyunun serverlari kapamiyorlar.
  • Yeni Oluştur...