manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 2012 Dünya Supersport Şampiyonlugunu 1 yaris kala 218 puanla garantilemis bugun ki yarisla birlikte. Helal olsun diyelim, adam cidden calisiyor ve Turkiye'deki kostek zihniyete ragmen bir seyler basariyor. Umarim bir gun MotoGp'de izleme firsatimiz da olur. edit: link http://www.aksam.com.tr/kenan-sofuoglu-dunya-sampiyonu--140437h.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bu adam neden hala motogp'ye katılamıyor? nedir bunun sartı? bi de su hikaye cok fenaymıs. http://www.ntvmsnbc.com/id/25384325/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 aynen hacı ya 2 kardeşini de motor sevdası yüzünden kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi adam 28 yaşındaymış, ben 27 yaşındayım. şu hayatı okuyunca "ben daha bi bok yaşamamışım, hiç bi zorluk görmemişim lan" diyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 AMA yarışlarından MotoGP'ye geçip de başarılı olmak zor. Yakın zamanda bir tek Nicky Hayden var, o da şans eseri bence :P. Ayrıca daha SBK'e çıkıp başarılı olması lazım. Bütün bunların dışında Türkiye'den tek olduğu için, adamın yaptığı büyük başarı. pontipati said: aynen hacı ya 2 kardeşini de motor sevdası yüzünden kaybetmiş Yok be hocam, ilk ölen abisi Sakarya'da trafik kazasına yardım etmek için duruyor. Karşıdan karşıya geçerken aşırı hız yapan bir araç çarpıyor. Bir de kız kardeşleri var, o da motorcu :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Sanirim motogp denedi yada deniyecekken pahali geldi vazgecti. Onun disinda degisik bir adam mesela iddia ciddi para veriyor kendisine almiyor o parayi okul cami falan yaptiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 MotoGPnin alt klasmanında bir ara denemişti, 250cc mi oluyor emin değilim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 evet arastırdım ben de denemis ama basarılı olamamıs. supersport da cok alt be abi. bi yanda gp'yi dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ben bir yarışını izlemiştim, 4, 5 yarışçının yarış dışı kaldığı yarışı 5.falam bitirmişti yanlış hatırlamıyosam, çok da kötü yarışmamıştı. Bi cümlede kaç yere yarış dedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar