Trans Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Donanım guruları bir bakın gözünüzü seveyim,geçen hafta msi ge 60 aldım.hdd si hitachi marka.aldığımın ilk günü sorunsuzdu gayet fakat 2. gün hdd olduğunu tahmin ettiğim bir yerden tık tık diye ses gelmeye başladı.bunu sürekli yapmıyor,boşta kalınca ses çıkıyor,hdd yi yormaya başlayacak bir işlem yaptığımda,mesela hd tue pro programı ile test etmeye başladığım süre boyunca ses olmuyor.benim tahminim boşta kalınca sapıtıyor alet veya yeni nesil diskler bunu yapıyor bilerek. neyse ben bu sesten rahatsız oldum,normal değil gibi geldi ve değişim yaptırdım.yeni ürünü alalı 1 gün olmasına rağmen tekrar başladı ses. bu ses normalmidir?normal okuma/yazma işlemi sırasında çıkan sesten bahsetmiyorum. hdd kafa da atmıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 guc tuketimini azaltmak icin kendini kapiyor. Mobil tip hdd lerde gorunen bi feature. google : AAM, APM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bir sıkıntı çıkarmaz değil mi ileride? 2 kere msi de sorun çıktı ona göre değişim isteyeceğim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar