Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aslanlar icin hiristiyanliga cagri

athea

Öne çıkan mesajlar

said:
TooRan, 05 Kasım 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
-İsa sizi kurtaracaaak!
-Roooarrh!
-Haasss...İsaaa!Önce beni kurtar leeeyynn!!!!

:) Ne adamlar var şu dünyada! :)

Biz Hz.Muhammed hakkında böyle bir şaka konusu yakıştırma yapsak yeryerinden oynar ama siz bizim inançlarımızı hiçe sayarak böyle yakıştırmaları doğal görüyorsunuz size hiç yakıştıramadım Sn Pati Tooran..

Saygılarımla Soul![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 05 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
Sizi bu bölüme yönlendiriyorum

rhahah :p

lol haberle ilgili yazi internette diye konunun internet bolumundemi olmasi lazim ? yoksa baska bisey ima ettinde benmi yanlis anladim :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Sosyal ağlarda paylaş

e nasıl internetteki flash oyunları bilgisayar bölümüne açılmıyorsa bence internet sitesinden ulaştığımız bir habrde konu dışından açılmamalı. Sonuçta bir web sitesine gidiyor değilmi :p

*!kaşınır*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 05 Kasım 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
Müslüman olmama rağmen Soul'a destek veriyorum.Hiçbir peygambere de saygısızlık yapma hakkına sahip değilsin sonuçta hepsi bizim peygamberimiz..

İlginizden ve Duyarlılığınızdan dolayı Teşekkürler.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

sızın peygamberınız bızım peygamberımız soz konusu olamaz cunki Hz Isa bızımde peygamberımız tıpkı Hz Muhammed gıbı bu saygısızlıgı yapan ıslamı kuralalra gorede bır peygamberle alay etmekten gunaha gırıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 05 Kasım 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
TooRan, 05 Kasım 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
-İsa sizi kurtaracaaak!
-Roooarrh!
-Haasss...İsaaa!Önce beni kurtar leeeyynn!!!!

:) Ne adamlar var şu dünyada! :)

Biz Hz.Muhammed hakkında böyle bir şaka konusu yakıştırma yapsak yeryerinden oynar ama siz bizim inançlarımızı hiçe sayarak böyle yakıştırmaları doğal görüyorsunuz size hiç yakıştıramadım Sn Pati Tooran..

Saygılarımla Soul!

+1[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TooRan, 05 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
Sevgili dini duygu yüklü pati arkadaşlarım,benim alay ettiğim Hz.İsa değildir,adamdır...İlla kötüye yormak zorundaysanız,PM'den haber edin...

''leyyn'' yakıştırması kime Sn Tooran acıklarmısınız?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 06 Kasım 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
''leyyn'' yakıştırması kime Sn Tooran acıklarmısınız?
aha buraya yazıyorum, türkiyeyi cidden çok seven ve uzakta yaşayamayacak birisi olarak, eğer bir gün burdan ayrılırsam, bu sen ve senin diğer dinlere mensup kopyalarının, ağzımdan çıkan her lafı dine hakaret olarak algılaması yüzünden olacak.

bıktım ya cidden bıktım artık.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 06 Kasım 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 06 Kasım 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
''leyyn'' yakıştırması kime Sn Tooran acıklarmısınız?
aha buraya yazıyorum, türkiyeyi cidden çok seven ve uzakta yaşayamayacak birisi olarak, eğer bir gün burdan ayrılırsam, bu sen ve senin diğer dinlere mensup kopyalarının, ağzımdan çıkan her lafı dine hakaret olarak algılaması yüzünden olacak.

bıktım ya cidden bıktım artık.

Sn Rahan çok doğal kendi kanaatinize dayanarak bir tepki vermişsiniz ama bizim de tepki vermemiz en sizin kadar doğal özellikle şu bıkkınlığınızla en az bizde bıktık..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

hayır doğal değil. problem burda. ben sizin (belirli bir din mensupları olarak "siz" değil, herhangi bir dine inananlar) tepkinize tepki veriyorum.

herşeye alınacaksanız nasıl konuşacaz nasıl iletişim kurucaz.iletişim kuramazsak nasıl bir toplum olucaz? buraya bir hintli gelse dana kavurmadan bahsedemeyecek miyim ben?

yapılan basit bir espriyle sizin için kutsal olan şeyin kutsiyeti bozulmaz. lütfen kendinizi camdan biblo yerine koymayın. buraya yazdığım her sözü onlarca kişi okuyor, kimseyi kırmamaya uğraşırsak boş mesaj atmamız gerekir.

hakaret sınırını bireysel özgürlüklerimin ortasından geçirmemenizi diliyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...