kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dasaaa said: ya şimdi düşünmüyorsunuz ki. ben ona gıcık kapyorum. allah bi beyin vermiş ama kullanmamakta ısrar neden? bak ben tekerlerkten anlamam. ama düşününce çok kolay bi iki düşünce geliyor aklına 1. uçak lastiğinin değiştirme sıklığı fazla olması lazım. tahminimce 10-15inişte 1 değiştirilmeli 2. lastiklerin tutuş özelliğine gerek yok. inmiş uçakların tekelerine bakan herkes bunu farkeder zaten. Evet 10-15 inişte bir değiştirilmeli hahahah . Uçaklara lastik üreten bir firma , kaliteli ürün yapar , araba lastiğinde de tercih sebebi olabilir lafını nerelere getirdin Anlayamamanı hayretle karışılıyorum Boş itiraz edeyim de ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 HikmetHoroz said: 4k verdim kış lastiklerine, bir sigara yakıp kenara koydum(kullanmıyorum) 4k nedir? git kaza yap daha az masraf çıkar. yada al bi şahin 4k ya kafan rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 said: Tires on Delta MD-11s and L-1011s are replaced every eight landings or when the treads get to 35% - whichever comes first. said: In small aircraft tires will generally last 40+ takeoffs and landings. daha büyükuçakların tekerleklerini hiç hesaba katmadım keza tekerlerk sayısı ve yapısı dahi tamamen farklı. eminim uçak lastiğini harika üreten firmalar linoleum zemin kaplamalarında da uzman olabilirler ama bunun uçaklarla bi alakası olacağını sanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Kafadan ADAC ne demiş ona bakıyorum. Ben Alpin A4 alacağım sanırım; 205/55R16. İstanbul ağırlıklı yağmur olduğundan A4 bu konuda daha başarılı diye okumuştum bir yerde. 175/65R14 (2011) 195/65R15 (2011) 225/45R17 (2010) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 205/55R/16 için yokmuymuş ADAC testleri? benimde lastikler aynı seninkiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi kış lastiği takınca çıkan lastikleri nereye koyuyonuz? nasıl taşıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 depon varsa oraya atıyorsun kimi lastikçi senin için saklıyor bunları. ziverbey bp'nin karşısındaki lastikçide öle bi tabela vardı mesela zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 taktirdigin yerin barindirma hizmeti olabilir. veya duzgunce posetleyip bagaja atarsin, gider depoya, garajina bi yerine koyarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Ben atölyede poşetleyip üst kata koyuyorum; yer sorunum yok çok şükür :) Ama söylendiği gibi saklama hizmeti veren yerler var. Şu anda ADAC amcalar yaz lastiği testi vermişler 205/55R16 için: 205/55R16 ADAC yaz lastiği testi Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Lastiklerin tüketim, dayanım ve ses yönünden incelenmeleri de ayrı bir güzel :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bi de su heriflerin tablolari imaj yerine text olsa da en azindan neyin ne manaya geldigini tek tek bakmak yerine komple sayfa tercumesinden gorsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi almanları sevmiyorum. dikkatli değiller bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Biri ADAC'a söylesin bence :P En azından işaretleme falan yapsalar. İçeriklerine girince Chrome tercüme ediyor hemen İngilizceye sağolsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kış lastiği için jantı küçültmeli miyim sizce? 18 inch su anda. (5 serisi, o kasada millet 20 inche kadar çıkabiliyor) konuştuğum herkes tutunmasını istiyorsan karda kışta 17 inche inmelisin muhabbeti çekiyor da bana şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bunun sanki daha once muhabbeti gecmemis miydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Bence çaptan çok taban ölçüsünü azaltman gerek. Ehh tabanı janttan bağımsız da yapamayacağın için şu kombinasyon en iyisi; Küçük jant + dar taban lastik + kalın yanak Hem görünmeyen su altındaki çukurlarda da jantını falan korur, lastiğin balon yapma ihtimali azalır. Ben de konuştuk diye hatırlıyorum sanki : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 evet gecti. ama benim bir taraflarim parasini vermeye yemedigi icin belki birileri "bosver abi ne gerek var" der, bende "hakkaten yahu" falan derim diye israrla bir umut kapisi ariyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 paramecium said: Selam, Bence çaptan çok taban ölçüsünü azaltman gerek. Ehh tabanı janttan bağımsız da yapamayacağın için şu kombinasyon en iyisi; Küçük jant + dar taban lastik + kalın yanak Hem görünmeyen su altındaki çukurlarda da jantını falan korur, lastiğin balon yapma ihtimali azalır. Ben de konuştuk diye hatırlıyorum sanki : Saygılar. RFT de balon olayi yok :P bir halta yaradigi tek sey zaten. iki kat pahali olmasi ve istedigin boyutlarda ve markalarda bulamamanin karsiliginda bari bu ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, Alman daha mantıklı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Selam, Ben kışlıkları sipariş ettim, darısı diğer arkadaşların başına :D 4 adet 195/65R15 91H Continental TS850 [195TL/ad] 4 adet 15" Renault çelik(sac) jant [80TL/ad] 4 set bijon (çelik janta uygun) [para vermeden usta ayarlar] 4 ad sibop [5TL/ad] Jant kapağı almam ama göbekler kirlenmesin diye almak zorunda da kalabilirim sanırım : PS: KHaRoN'a emeklerinden dolayı teşekkür ederim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 18" RFT kış lastiği almayı hayal bile edemiyorum. Bu sene zorunlu olmasından mütevellit almak zorunda kalacaksam da almayacağım sanırım, onun trafik cezasını ödemek daha makul, mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Benim 20 almam gerek birde bana sor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 H2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aka evlat acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustafay76 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ben bu ADAC denen kuruluşun ne yapmaya çalıştığını çözüp geleceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar