Astronom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 BF2'yi çok severdim 3'üde sadece story mod oynuyabildim,kısacası bi bakmak istiyorum. Varsa satmak isteyen boş duracağına değerlensin diyen bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 10$'dı dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Evet biliyorum onuda geç öğrendim biraz ondan sonra aklıma geldi zaten oyun istek ordan yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi acc alcagına rusçucan al bi tane 30 tl key kafan rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Anlamadım ki dostum onuda rusça hesaplar dönüyormuş bi forumlara yazmıslar banlanıyor falan filan ne iş o oyunda rusca oluyormus :s Ki alacak olsam bile rusça nerden alacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yok öyle birşey ya forumda çoğu kişi rusçudan aldı kimse banlanmadı.ayrıca ingilizceye çevirmekte çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Nerden buluruz bu Ruscuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 /summon nuclear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 18 TL'ye originden ingilizce almış bulunmaktayım ilgilenenlere teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar