Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosuto


DungeonsAndDragons

Öne çıkan mesajlar

Soguk iyice etkisini gosteriyordu Alberta da ve kimseler yoktu bos sokaklarda. Camin gerisinden sessizce sokagi izliyordu gri tuyleri iyice kabarmis kedi. Gozlerini hafifce kisip etrafi izliyordu. Bir sure daha oylece camin disina dogru gozlerini kisip bakmayi surdurdu. Bu sekilde cama dogru bakarken bir anda kafasini geriye dondurup oylece bakakaldi.

Suskun sekilde kedisine bakti. Kapida beliren port mantolu adama bakti ve fisildadi. ``Hosgeldin``

12 Ekim 2012
Wisconsin Amerika
Saat-00:01
Bir gazete bayii

Hafif esintili ekim ruzgari saclarini bunaltircasina geriye dogru cekistirirken elindeki gazetedeki yaziya gozlerini dikmis sekilde mirildanarak okuyordu yasli adam. En sevdigi kose yazari yine kalemini konusturmustu.

David Durnham
New Sunshine Newspaper
Sharp Edge -Kose Yazisi-

Dunya basini calkalaniyordu. Stephan Hawking oldurulmustu. Evet evet yanlis yoktu o uzman ve bir cok insandan cok daha zeki adam
evinde olu bulunmustu. Dunyadaki bircok bilimadami taziyeler sunuyordu televizyon kanallarinda, gazetelerde ve internet yayin organlarinda. Kim ve neden oldurmustu buna dair en ufak delil dahi bulunamadigini soyluyorlardi her uzman kisi. Bir kac internet adresine bagli blog da dunyanin sonunun geldigini simgeledigi zirvasi bile yazilmisti ama kimse neden ve nicin olduruldugune dair bir fikri yoktu ve fikirsizlik cok daha buyuk bir belirsiz korku yaratiyordu insanlarin uzerinde.

Bir sure sonra kafasini kaldirip o sessizlikle butunlesmis sokaga goz gezdirdi. Daha sonra gazeteyi koltuk altina sikistirip yurumeye basladi. Yururkende saclarini duzeltmeyi ihmal etmiyordu yasli adam. Tek tek sac tellerini eli ile geriye yatirmaya ugrasir halde ilerliyordu.


Tokyo
13 Ekim 2012
Ikebukuro
Starbucks
Saat 00:01

Elindeki Ipad ine gozlerini iyice dikmis sekilde bakiyordu genc adam. Yeni indirdigi muzigi dinlerken haberlere goz gezdiriyordu. Stephan Hawking in olum haberini ingilizcesi yettigi kadari ile okumayi surdurdu. Daha sonra Latte sinden bir yudum alip Starbucks in icindeki insanlara goz gezdirdi.
Birazdan host olarak calisacagi ilk gunun nasil gececegini dusunuyordu. Host olmak icin cok hazirlanmisti ama bundan once bir cok kizla daha once konustugu icin artik kendini gercekten bu ise hazir hissediyordu. Son olarak Jiggy sitesindeki host kiyafetlerine ve sac modellerine goz gezdirdi daha sonra Au sirketine ait telefonu buyuk bir titresim yayarak caldigini farketti. Kisa bir sure zaman durmuscasina telefonda slayt sekilde gecen isme takildi. Isim Tomoko idi. Tomoko ile gecirdigi gunler aynen o slayt gibi kafasindan oylece gecti. Eli isteksiz sekilde telefonun acma dugmesine gitti ve sesi disariya vererek karsidaki kisinin ses vermesini bekledi.
Tomoko urkek bir sesle gece yarisi rahatsiz ettigi icin ozur diledi ve ardindan yeni ciktigi Amerikan asilli cocugun onu bes parasiz sekilde bir motelde birakip gittigini aglamakli sekilde anlatisini dinledi Latte sinden yudumlar alarak. Tomoko en sonunda agzindaki baklayi cikarip onu ordan gidip almasini ve sonrada evine birakmasini rica etti. Lattesinden son bir yudum alip telefonu kapatti. Tomoko bu sefer mesaj atmayi surduruyordu. Telefonunu kapatti ve daha sonra starbucks in icindeki cope dogru yurumeye basladi. Copun onunde itina ile kahve plastik bardagini kahve plastik bardak copune ve ust kismini plastik copune atti. Saclarini duzeltti telefonunu tekrar acti. Adimlarini hizlandirirken ipad ini duzgun bir sekilde Fanny Co marka cantasina yerlestirdi ve surekli hizli adimlarla starbucks in kapisini acti. Telefon hala durmaksizin caliyordu. Bu sefer arayan Tomoko nun en yakin arkadasi kiz kilikli Remi idi. Normalde gercek ismi Kippei idi. Kippei universite ogrencisi oldugu donemde birkac kisinin tecavuzune ugramis bir erkekti. Ardindanda bircok erkek kaberesinde kadin kiliginda isini surduren cift kisilige sahip bir kaybolmus ruhtan ibaretti. Telefonu tekrar kapatti.
Sokakta kimsenin olmadigini farketti. Sadece soluk isiklari ile siralanmis taksilerden baska kimse yoktu. Taksilerden Yasaka sirketine ait taksi sirketini secip icine yerlesti. Taksiyi kullanan kisi buyuk bir nezaketle nereye gitmek istedigini sordu. Kisa bir sure dusunup cevapladi. Taksi verilen guzergaha uygun sekilde mumkun mertebe azami surati asmadan yoluna koyulmustu. Roppongi ye kabul edilisinin ne kadar kulaga cilgin geldigini dusunmeye baslamisti, Babasinin o nemrut surati yada annesinin o vurdum duymaz kendinden yasca kucuk yasitlari ile cilginlar gibi gecelere gittigini dusundugunde yuzu biraz eksimisti. Daha gerilere biraz daha gerilere dogru gitti dusunceleri. Ilkokul henuz bitmisti ve dedesine ait Kagoshimadaki o pirinc bolgesinde pirinc toplayan ciftcilerin ne kadarda saf bir kalbe sahip oldugunu dusunmeye basladi. Saf olduklarini dusundukce icindeki o karamsarlik ve anlamsizlik gitgide kayboluyordu. Ardindan bicak kesigi gibi bir surat geldi gozunun onune bu surat Tomoko ya aitti. Tomoko nun onu nasil kendi odasinda aldattigini kare kare tekrar izledi dusunce sedirinde. Daha sonra hafif bir siritis ile tum dusunceleri sildi ve normal dunyaya gozlerini tekrar actiginda taksici kendi capinda radyosunu kurcalarken buldu. Taksici radyoda birseyler ariyordu. Cantasina elini atti ve bir host dergisi olan Mens Egg dergisini cikarip goz gezdirmeye basladi.
Gercekten bilgilendirici bilgilere sahip bir dergi diye dusundu. Tabi kizlar hakkinda yapilan roportajlar ve kizlarla suslu resimlerde bunun ek bir ziyafeti diye yorumladi kendince.
Roppongi ye yaklastigini bol neon isiklardan anladiginda bircok host ve kebakura nin sokak basinda birbirleri ile sakalastigini gordugunde yavas bir ses tonu ile musait bir yerde inmek istedigini soyledi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...