eolos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 arkadaşlar ben takas yoluyla aldıgım gw2 accountunu nasıl ilk oyunumdaki accountumla eşleştirebilirim yardımcı olabilcek kimse varmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 master account a girip gw2 cdkey gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 peki gw2 nin sitesinde kendi cd keyimi görebilcegim bir bölüm varmı yoksa takasladıgım kişiden almak zorundamiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 GW2 sitesinden satın aldığın account bilgileri ile login ol: https://account.guildwars2.com/ Ardından soldaki menüde "Link Accounts" düğmesi var. Oraya girip GW1 hesabını bağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dediginiz şekilde yaptım teşekkürler ama verdigi kodu gw 1 in master account bolumndeki serial code bölümüne kopyalayadıgımda geçersiz kod hatası alıyorum bunun sebebi nedir tam olarak bir bilginiz varmı veya yanlış yaptıgım birşeymi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Abi bildiğim kadarıyla GW1 Master account ile bir şey yapmayacaksın. Link olayı tamamen GW2 account ekranında yapılıyor. Verdiğim link'ten gir, sonra GW1 accountunu bağla, GW2 serial'ı ile işin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 benimki ordan linkli hala oduller gelmedi.. case actim yanit yok.. bilen varmidir nedir bu isin ozu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ödüller gelmedi derken? Lion's Arch'daki amcadan HoM teleport'unu alıp oraya ışınlandın ve oradaki satıcıdan almadın mı ödülleri, yoksa account'una hiç işlenmedi mi? H ile açtığın Hero ekranında Achievement Tab'ında Hall Of Monument kısmı var, oradaki değerler doluysa (0'dan farklıysa) düzgün bir şekilde bağlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 benimde saçma sapan bi durumda gw2 ayarlarında account name gw1 ile aynı oldu, ama girişte üye oldugum mailimle giriyorum linklendi desede hom puanım sıfır hala. ha birde siteden logout olunca hiç linklememiş gibi link kısmı gene acılıyor. linkleyincede html hatası veriyor bi tane. kırılmış gene site heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 valla bende link gitmiyor ama, LA deki amca hic bir odul vermiyor bana.. achievement kismina bakmadim. hersey duzgun gorunuyor ama puanciklarim gelmiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Abi LA'daki adam bir ödül vermiyor zaten. LA'da Hooligan's Route mağarasında bir merchant var. 0 copper'a Hall of Monuments'e gitmeni sağlayan bir teleporter satıyor. Onu alıp HoM'e gidiyorsun, oranın ikinci odasında, suyun ortasında bir satıcı var. O veriyor HoM ödüllerini. Hero ekranında Achievements kısmında zaten Hall of Monuments seçeneği var, orada puanın varsa düzgün bağlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 puanim gozukmuyor abi. sozunu ettigim vendor zaten o scryers pooldaki abiydi.. sonucta link de bi sorun var ama 1 haftadir support dan ses yok.. mantar bidurum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 2 accunda mailleri nası olmalı bilgisi olan varmı ? ayrı aynı yada fark etmiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar