sharky Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Supermis. Denemek lazim hemen. Ben seni anlamamisim demek ki. Yalniz soyle bir seyi abartmislar. Tut ki ICMP ile data tasiyabildiniz, bunu oyle aman aman DPI yapmayan bir Firewall un anlamasi cok basit olur. ICMP de her sey cok statik, size dan bile gitsen farkedilir her sey. Muhtemelen bogus packet diyip drop bile edebilir aradaki bir yerler. Denemek lazim hakkaten.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sharky said: ... Tut ki ICMP ile data tasiyabildiniz, bunu oyle aman aman DPI yapmayan bir Firewall un anlamasi cok basit olur. ICMP de her sey cok statik, size dan bile gitsen farkedilir her sey. Muhtemelen bogus packet diyip drop bile edebilir aradaki bir yerler... Ben de oraya takıldım. "Hacı bu nası bi ICMP trafiği, hayırdır?" der be.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Evet size konusunda benim de şüphelerim var ama işte denemek lazım.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi hiç germe kendini. olayı çözsende farkedilecek illaki, ayrıca papaz olacaksın, adın çıkacak. vmware kur, vmware içerisindeki ağ bağlantısının gatewayini telefona yönlendir. Hem etrafında biri gezindiğinde 10 ayrı ekranı kapayıp minimize etmektense bir tek vmwarei minimize edersin, hemde arkanda kalanları temizlemek istersen vmwarei silerek kurtarırsın.
Öne çıkan mesajlar