sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=u5_psd0YZHc Alem nelerle uğraşıyor yahu. Bizde bunun 1/4ü olsa biber gazı yetiştiremezlerdi. Bi ara eli boş olan esnaf da döverdi bunları. Ellerindeki dövizleri okuyun bi yahu. 1:34 deki hatun 1:59daki adam, 2:15 deki fotoğraf karesi, 3:44 deki "alışık olmayan *** durmaz" karesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ilk 1 dakika izledim sokakta yanından gecse allah belanı versin diyip azındaki acı tadı atmak icin yere turkurmeyeceğin hatun yok bu mu slut wsalk ne hayallerle tıkladım oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ABD'de obezite falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 kaç gariban "lan zaten slut bunlar belki bana da verirler" kafasıyla desteklemiştir acep it's always sunny in philedelphianın kürtaj bölümü geldi aklım adfasfd WHAT IF JESUS WAS ABORTED ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kaede said: WHAT IF JESUS WAS ABORTED ?! yeni sezona 20 gün kalmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar