Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumartesi Aksiyon Gecesimdir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu cumartesi bole bir aksiyon gecen haftalar gibi birsey yapsak kac kisi toplanabiliriz gelicek olanlar bir mesaj atarlarsa iyi olur moonglow saat 10-11 iyimi bu arada toplanırsak eger uygunmudur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
CTS kesin birşey demiyim ama gene 12gibi katılabilirim belki.
Yeni gelen yaratıkların bir listesi var mı? Yani staraticsde hunters kısmında karısık veriliyor o yuzen bulması zor geldi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
Merhaba,

Ben maalesef gelemiyorum. Su anda sehir dısındayım, aksam donemeyecegim.

Cok istiyordum katılmak ama baska zaman artık :(:(:([signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Mesaj tarihi:
guzel bir gundu aslında pek resim cekmeye fırsat olmadı baslangıc olarak ben misroi abso ve kumadam basladık uzun sohbetten sonra kumadamın isleri cıktı.bizde 3 kisi sıkıntıdan demontemple yapıp donduk derken pero isimli arkadas geldi tekrar bisiler yapalım derken absoda oyundan cıkmam zorunda kalınca bizde 3 kisi doom u alt ust ettik :)) (biraz fazla ve kısa oldu ama :p) katılanlara tesekkur ederiz bir dahaki sefere umarım daha kalabalık oluruz
not:doomda 6-7 kere olerek misroi ve ben bir rekora daha imza attık hehe soranlara
dipnot:yasaşın doomzedeler!!!!(yukardak fotograf en son bıkma noktasına geldigimiz anlardan kalma harap olduk =) *sitede sorun oldugunda upload edemedik )

[Bu mesaj Whitehaven tarafından 07 Kasım 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...