Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bu cumartesi bole bir aksiyon gecen haftalar gibi birsey yapsak kac kisi toplanabiliriz gelicek olanlar bir mesaj atarlarsa iyi olur moonglow saat 10-11 iyimi bu arada toplanırsak eger uygunmudur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bu arada bu yeni cıkan fire beetle minerlara hayırlı ugurlu olsun denilene gore oreları eritebiliyorsunuz sayesinde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ahanda! nerde bulunuo bu hayvanat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 CTS kesin birşey demiyim ama gene 12gibi katılabilirim belki. Yeni gelen yaratıkların bir listesi var mı? Yani staraticsde hunters kısmında karısık veriliyor o yuzen bulması zor geldi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 tokuna island yamato muydu ole bisi yamotsu mines da sanırsam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yalnız normal beetle gibi backpacki yok yani ayaklı eritme makinesi demiş stratics. Backpack çokda lazım degil tabi ingot yaptıktan sonrası rahat :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 :) yine cumartesi icin az kişi gorunuyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben de gelirim :) Ama SE kodlarim daha gelmedi. Dolayisi ile mevcut yerlerde dolasabiliyorum.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 o se sorunu bendede var toplasalım ayarlarız onu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben de gelebiliirim bi aksilik olmazsa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bende tamer yada mage yada necro ile eslik edebilirm grub hangisini isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Merhaba, Ben maalesef gelemiyorum. Su anda sehir dısındayım, aksam donemeyecegim. Cok istiyordum katılmak ama baska zaman artık :(:(:([signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 mandrake(geliyor sayıyorum :d) misroi absolut 4 kisilik parti ile artık kucuk birseyler yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Benim gelme saati 11.30-12 arası olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 herkese uygunsa o zaman 11-12 arası toplanma zamanı olsun iyimidir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben gelemicem kusura bakmayın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 3 kisi kaldık =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Aksiyon olacak mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 valla ben ordayım gelmek isteyen olursa 2-3 kiside olsa yaparız bekliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 guzel bir gundu aslında pek resim cekmeye fırsat olmadı baslangıc olarak ben misroi abso ve kumadam basladık uzun sohbetten sonra kumadamın isleri cıktı.bizde 3 kisi sıkıntıdan demontemple yapıp donduk derken pero isimli arkadas geldi tekrar bisiler yapalım derken absoda oyundan cıkmam zorunda kalınca bizde 3 kisi doom u alt ust ettik :)) (biraz fazla ve kısa oldu ama :p) katılanlara tesekkur ederiz bir dahaki sefere umarım daha kalabalık oluruz not:doomda 6-7 kere olerek misroi ve ben bir rekora daha imza attık hehe soranlara dipnot:yasaşın doomzedeler!!!!(yukardak fotograf en son bıkma noktasına geldigimiz anlardan kalma harap olduk =) *sitede sorun oldugunda upload edemedik ) [Bu mesaj Whitehaven tarafından 07 Kasım 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 http://karinca.8k.com/doomzede.JPG[signature][hline] [Bu mesaj Popeye tarafından 07 Kasım 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar