Lucretius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkadaşlar ben eski bilgisiyarım update etme kararı aldım ram ve hardisk aldım benim bordum eski oldugundan ekran kartım dusuk baya 8mb opengl desteklemıyor ama Bir program vardı 80mb Felan onu yukleyınce opengl destekliyordu makinayı daha onceden bir oyun cdsi icinde bulmuştum şimdi net ten indirmek istiyorum aradım googleda ama bulamadım bir yardımcı olup bulursanız cok sevinirim.. tşkler....[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yokmu yardımcı olan???[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 "glsetup"dı galiba o programın adı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bunlara bir bak bakalim http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/drivertools/glsetup.exe http://webdeploy.glsetup.com/webdeploy.121/glsetup.exe[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 saolun[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Vay be iyi hatırlamışım :). Çalıştıysa ne güzel.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 peki bu program nasıl çalışır xpde? sitesine giremedim bir türlü yazıyormuş orda... (bana mequn fizik motorunun [duke nukem foreverda ve shade:wrath of angel da kullanılan fizik motoru] demosu için lazım, kurcalayamadım çoğu hedesini açılmıyor sanırım bu opengl hedesi yüzünden içimde kaldı:))[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 evt win xp de calısmıyor şu anda win xp icin olanı arıyorum :P[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bildigim kadariyla xp surumu cikmadi. NT ve 2000 de de calismiyordu sanirim.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar