roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 başlıkta istediğim şey basit bir application firewall ile yapılabiliyor, okey. ama tüm sistemi etkileyen bir uygulamadan ziyade, yalnızca tethering yaparken açık kalmasını istediğim, geri kalan zamanlarda hiç bir şekilde kullanmayacağım bir uygulama istiyorum ve mac için olmalı, beleş olmalı. var mı bilen? amaç: tethering yaparken arka planda çalışan salak programların ve apple'ın otomatik güncellemelerinin falan paketten yemesini engellemek. little snitch kullandım ama paralı, ayrıca istediğim iş için fazla kompleks. hala şu tarz bir program yazılmadı sanırım, şalter gibi bir şey olsun, off dedim mi internete sadece safari çıksın. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 windowsta bir ağa bağlandığında iş ağımı, ev ağımı publicmi diye soruyor ya. onlar arasında geçiş yaparak programların çıkışlarını set halinde değiştirebiliyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 netlimiter kullanıyordum baya eskiden mac versiyonu olması lazım paralıdır muhtemelen onun dışında win olsa çözümü basit, macte de vardır diye düşünüyorum embed bi sistem bununla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 denemedim ama sanki activity manager dediğini yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Activity manager yapmıyor. Mac'teki profiller de işe yaramıyor. Netlimiter de bu iş için kasınç kaçar gibi. Ya aslında bunun OS'e direkt entegre gelmesi lazım, tether olduğunu algılayıp kendi kısması lazım aletin. Niye hala yapmadılar anlamıyorum. Ben ne yaptım: Little Snitch'i kırekledim, deny all connections ingoing outgoing dedim, sadece twitter, skype, safari, messages ve apple push services'a izin verdim. Ama canımı sıkan noktalar var: 1- programdan asla çıkamıyorsun, ancak stop filtering diyebiliyorsun, 2- isteidğim basitlikte değil 3- sistem kaynaklarını tırtıklıyor doğal olarak. Yapın biriniz şunu, 1 dolara satsan paraya para demezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar