jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 JTL bekliyordum ama harbi baymış durumdayım Tysre Freewave - Master BH ,carbineer / pistoller kolonlari vardi hatirlamiyorum girip bakasımda gelmiyor. ( Halen aktif ) Cisopi - Master doc, dancer nesi var yok hatırlamıyorum.Buff packleri duruyordur buyuk ihtimalle ( 2 ay önce kapatıldı ) Clira Inst'burn - Master BE - Master CH , 4m uzeri para ve itemi bulunmakta ( 2 ay önce kapatıldı ) 3 ayrı acc. da satılıktır.3-4 aydır oyuna girmedigimizden neleri var yok hatırlamıyorum ancak 3 unude aynı yani 100 ytl den ayrı ayrı satıyoruz.Ankara da olanlarla bizzat gorusebilirim, obur turlu OMS kullanabiliriz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Biz de salak gibi her ay $15 veriyoruz ya. Kapatmaya da kıyamam :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 güle güle bounty hunterların kralı. ölümüne bounty ölümüne eski cumhuriyet ve biraz eskisede ölümüne frf[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bir de LONG LIVE REBELLION! Jonq takdire şayan bir BH zaten, dancerdan az defle, inadına BH =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tek bir sayfada 7 tane farklı acc.yi satıyorum konusu var. Amma fazla kişi bırakıyor.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yoık yaw bh revampla baya bi defi olmuştu aa yinede bana karşı koyamamıştı :) yok mok demek ai-di şahit :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar