wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Şimdi bi tane ufaklık var benden yardım istedi senin çevren vardır abi diye. Pek durumları yok, şehir dışında üniversite kazanmış ve okumak istiyor. Şimdi ben bi sürelik hallettim işini ama düzenli olarak işini görebilir miyim bilmiyorum, şimdilik o kadar güvenemedim kendime. Sorum şu; sigortası yatan birine öğrenim kredisi verirler mi? Sen zaten çalışıyormuşsun ne yapacaksın derler mi? Şimdiden teşekkür ettim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Olmuyormuş sanırım. Sağlık olsun :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sigortası yatan biri derken? çalışıyor mu? edit: çalışyıorsa öğrenim kredisini napcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yok çalışıyor gösterip sigortasını yatırıyorduk ilerde işine yarar diye de işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar