KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: Aslinda sow da alex de geziniyorlardi sahada, cikmadan onceki dakikalarda. Oyundan almasi dogruydu ama ikisini birden, ard arda alinca ilerde top tutabilecek adam kalmadi bi anda. Birisini alsaydi, stoch u da erken alsaydi en mantikli degisim olurdu bence.0 işte çok yanlış bir düşünce. dikkat ettiyseniz alex defalarca sağ kanatta top kovaladı. ve dün hırslı bi şekilde top kapmaya çalışıyordu kaldı ki alex koşmasa asist yapsa bile yetiyor malum. sow'un gezinmesinin sebebi golden sonra kocakafanın taktiği iyice 5-4-1'e çekmesidir. farkındaysanız adam ikinci yarıda tek başına rakip sahada koşup duruyordu ne yapsın adam dünyadaki hangi oyuncu 4 defansın arasında tek başına topu alıp gole gidebiliyor ki?(messiyi saymazsak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yok abi bence o kadar basit değil. sow topu alsın tek başına 3 kişinin arasından çıksın sonra kaleciyi de çalımlayıp gol atsın diye bi beklentim yok şahsen :) ama dün yetersizdi bana göre sahada, ama işte onun yerine giren bienvenu 10 kat daha kötüydü sıkıntı orda dsfsd. semih girseydi 3-4 olurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ben 3 buyuklerin basina gelmis gecmis en kotu hoca Saftigdir derdim ama sagolsun Aykut bu unvani aldi. Bu kadar kotu olmak da bir basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Son kornerde Topal ön direkte 2 kişiyle, Yobo arka direkte 3 kişiyle mücadele ediyordu, diğer uzun adam Bekir ise ortadaki 2 kişiyi tutmak yerine kale çizgisinden top çıkarıp kahraman olmaya kasıyordu böyle savruk lakayıt adamın büyük takımda oynayabilmesi cidden komedi, 5-10 maç düzgün oynadı diye 3-4 yıllık kontrat kaptı, aynı şekilde Baroni de geldiğinden beri ilk kez geçen sene bişeyler yaptı ve o da 3-4 yıllık kontrat aldı hemde 2,5m avrodan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sleepingdeath said: zaten kinayi gonderdigim yer belli; beraberligimize anlamasi guc bir sekilde moron bir sekilde sevinen gs taraftarina gelsin; kina.jpg bu kesim alismis beraberlikte sevinmeye heh. Abi biz beraberlige sevinmiyoruz ki. Hatta ben uzuldum guzel top oynadiniz yani. Bizim guldugumuz nokta, boyle iyi bi kadro boyle sapsal bi td e emanet edilmis. Adam 2 hamle ile 2 gol yediriyor takima. Birde her mac sonu konusmasinda uzun uzun ama ici bos cumlelerle yuku de uzerinden atiyor. Komik olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bir TD var ki Topuz sağ kanatta kötüyken, yedekte Krasic otururken, gidiyor koşmasa da az çok işler yapan ve gol de atan Alex'i alıyor takıntıdan. Soktuğu adam bari koşan, basan, diri bir adam olsa da taktik desek, ama soktuğu Baroni. Sonra gidiyor ortalamada oynayan ve ortalaması bile Bienvenu'den çok daha iyi olan, adam eksilten Sow'u çıkarıyor, zenci aldık zenci koymak lazım gibi bir kafayla Bienvenu'yu sokuyor. Sonra o adam 3. golü çöpe attığı gibi, iki top kaptırıyor ikisi de dönüp bize gol oluyor. Defansta Bekir her zamanki gibi saçma sapan hareketler yapıyor, adam tutacağına çizgide duruyor ama çizgide de önünden geçen topu izliyor. Bu maçtan puan alsak yeter diyordum başta da, 2-0 öne geçmiş ve neredeyse üçüncüyü atacak takım son 10 dakikada ancak 1 puan alınca iş değişti tabi. Misafirperver Aykut'u yeterince misafir ettiğimizi düşünüyorum. Sürekli geleceğe yönelik içi boş vaatler var, tamam öyle hayaller güzel ama uygulayamadan gerçekleşmeyecek onlar. Niyeti iyi, düşünceleri iyi, ama yeteneği yok. Orta sıralarda takım çalıştırır çok rahat ama büyük takım adamı değil. Kadıköy'de beraberliğe sevinmek de alışkanlık olmuş hakkaten bazılarında, Fransız kanı çekmiş olabilir gerçi bilemiyorum, biraz daha örnek lazım önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yedekte krasiç falan oturmuyordu. oyuna girmeyenler: mert orhan selçuk semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kadrolara bakmadan girdim maça, vakit olmadı. Krasic de mi sakattı, yoksa 18'e almaya da mı gerek duymamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Baggio said: Curunir said: Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş? Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik. Profesyonel futbol. Ülkenin takımı milli takımdır, turnuvalarda tutarız. Böyle bir tercih ve anlayışa sahip olmayan insanlara da salya saçarak karaktersiz beyinsiz falan demeyiz, demek ki karakter böyle şeylere dayanmıyor. Bunu yazdıktan sonra alttakini demen olmamış. :p Baggio said: Kadıköy'de beraberliğe sevinmek de alışkanlık olmuş hakkaten bazılarında, Fransız kanı çekmiş olabilir gerçi bilemiyorum, biraz daha örnek lazım önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Krasiç, Kuyt, Egemen, Serdar sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kendi takımının yenildiği hafta biz son anda berabere kaldık diye utanmadan dalga geçebilen arkadaşlara bir troll beslemek lazım börekçim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 fizban said: yedekte krasiç falan oturmuyordu. oyuna girmeyenler: mert orhan selçuk semih. aykutun bir özelliği var ki illa o 3 değişikliği kullanacak. mecbur musun yahu? takım oynuyor işte takır takır niye çomak sokuyorsun. adam adeta fm oynuyor kenarda. "lan sowun ve alexin kondisyounları %50ye düşmüş. dur çıkarayım şunları ya hehe kondisyon çok düşünce sakatlık riski artiyormuş hem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Hele diğer maç da berabere bitmişken 2 puanı kaldırıp atmak süper oldu yani, lak diye avantajlı başlayacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Baggio said: Kendi takımının yenildiği hafta biz son anda berabere kaldık diye utanmadan dalga geçebilen arkadaşlara bir troll beslemek lazım börekçim :p Ben Gsli değilim önce şu 1. 2.si de fener taraftarı 60. dakikada laralalaylay lay lay koyduk mu diye bağırırken 10 dakikada süper td aykut sayesinde maçı verirsen bağımsız olarak gülerim geçerim. merak ediyorsan goztepeliyim. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21520848.asp said: Hırvat hakem Alex'ten formasını istedi Fenerbahçe Marsilya maçında futbol sahalarında eşine ender rastlanan bir olay yaşandı. Karşılaşmanın Hırvat hakemi Ivan Bebek, 67. dakikada oyundan çıkan kaptan Alex'ten ilginç bir istekte bulundu. Brezilyalı yıldız oyundan çıktığı sırada hakem yanına kadar koştu ve elini sıktıktan sonra formasını istedi. Bu soruya Alex de şaşırırken eliyle 'maçtan sonra' işareti yaptı.. Maçın ardından Alex, formasını Bebek'e verdi. ulan hakem bile anlıyor futbolcunun iyisinden bi Aykut anlamıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Napaydık? Dandik Td niz yüzüne komik bi beraberlik aldınız karalar mı bağlayacaktık. Dalga geçme gülmelerini de seviç olarak algılamanız mükemmel. Hea manuya verilmeyen 2 penaltıyla bir sıfır yenildik diye dalga geçmeyecekmiyiz sizinle? Kendi Td sine ana avrat kayan taraftar grubuna gülünmezde napılır yani? sdf Komik olmayın abicim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 heralde dalga konusu olur fenerbahce. 2-0 ondesin baya da rahat oynuyosun sonra geriye yaslanıp 2 tane alıyosun biri son saniye olmak uzere. karıstırılan seyler var. galatasaray old traffordda man u ya kaybetti. fener evinde marsilya ile berabere kaldı hem de 2-0 one gectikten sonra. o yuzden bizim takımımızın yenilmis olması ile fenerbahcenin dalga konusu olması arasında bi baglantı yok. olması icin deplasmanda ne bileyim chelsea ile falan oynasaydınız olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 kiymaliborek said: Baggio said: Curunir said: Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş? Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik. Profesyonel futbol. Ülkenin takımı milli takımdır, turnuvalarda tutarız. Böyle bir tercih ve anlayışa sahip olmayan insanlara da salya saçarak karaktersiz beyinsiz falan demeyiz, demek ki karakter böyle şeylere dayanmıyor. Bunu yazdıktan sonra alttakini demen olmamış. :p Baggio said: Kadıköy'de beraberliğe sevinmek de alışkanlık olmuş hakkaten bazılarında, Fransız kanı çekmiş olabilir gerçi bilemiyorum, biraz daha örnek lazım önce :p ahahah owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sana ana avrat soveyim o zaman, tepki verme ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 souldarkorn said: sleepingdeath said: Ha bu arada cl macinda gsyi bile destekleyen fenerbahce taraftari varken burada bizim bu beraberligimize anlamasi guc bir sekilde moron bir sekilde sevinen gs taraftarina gelsin; kina.jpg sleepingdeath said: Abi gerçekten şu maçı vermek gerçekten salaklık bütün gs camiasi gelse old boyz camiası gelse götlerini açsalar sabaha kadar gülseler gıkım çıkmaz bu maçın böyle olacağı salak bekirin hareketlerinden belliydi, hoca gibi seninde o mal topcularınında allah belasını versin.bi tane daha owned cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yerse et de, konu gs lilerin bişi demesi değil. Biz küfretmiyoruz td nize siz küfredionuz. Olayın bizle bi alakası yok. Ediceksen td ne küfreden kendi taraftarına et. Biz olaya dışardan bakıp gülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 kiymaliborek said: Baggio said: Curunir said: Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş? Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik. Profesyonel futbol. Ülkenin takımı milli takımdır, turnuvalarda tutarız. Böyle bir tercih ve anlayışa sahip olmayan insanlara da salya saçarak karaktersiz beyinsiz falan demeyiz, demek ki karakter böyle şeylere dayanmıyor. Bunu yazdıktan sonra alttakini demen olmamış. :p Baggio said: Kadıköy'de beraberliğe sevinmek de alışkanlık olmuş hakkaten bazılarında, Fransız kanı çekmiş olabilir gerçi bilemiyorum, biraz daha örnek lazım önce :p offff crit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 şampiyon fener bunu kimse unutmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 merak etme ben ediyorum zaten, klavye delikanligina gerek yok. fazla anime izleme zerakiapachi. @screwy bir screw ya az ugras oku et ondan sonra gangsta takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Noldu? Cevap veremeyince animeci, klavyeci mi olduk. hhuahuha Sonra niye bize gülüyonuz. Gülmeyip de napalım ya. Tipe gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar