Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 doğrudüzgün tarla mı var allaan çölünde, o yüzden paso kervancılık yapıyorlar veya hac turizmi vs (o zamanda kabe kutsal) köle gibi satamaz kendi kızını anca evlenmelik verir ama işte o zaman da zengin zenginin kızını almak istiyor bir nevi güçte kazanıyor işte krallıklarda ortaçağda olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 fakirler kime evleniyomuş peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gömmedikleri kalanlarla diceksin ben başka bi şey bulup uzatıcam falan gereksiz geldi şimdi. kasmayalım asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 fenn said: Zaten hep atayizlerin uydurması bunlar Googleye yaz bakalım 1 yaş 9 yaş 10 yaş çocuklarla evlenilebilir mi? Bunları diyende bak bakalım atayizler mi zaten kendine atayist, müslüman, hristiyan, addf gibi adları layık görenlerin hepsi aynı veya benzer. mesela aklı başında, az biraz muhakeme yapabilen bi ateist bu forumdaki genel ateist profiline adam olacak çocuklarmış gibi bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 müslüms http://webtv.hurriyet.com.tr/2/38391/21502685/1/iste-yeni-komsularimiz.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 arguman bonec tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 az biraz muhakeme yapabilen adam burda bunu mu tartisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 abi şimdi bu aptal filmi yapan adam. bu filmin de XXX versiyonunu çekerse. o zaman 3.dünya savaşı çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bisey olmaz anca angry mobs olarak toplanip saga sola saldirirlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dasaaa said: abi şimdi bu aptal filmi yapan adam. bu filmin de XXX versiyonunu çekerse. o zaman 3.dünya savaşı çıkar mı? rule#34 too bad dosen't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 450 Milyon Dolar ile fakir fukaraya yardım yapılsa daha hayırlı olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dasaaa said: abi şimdi bu aptal filmi yapan adam. bu filmin de XXX versiyonunu çekerse. o zaman 3.dünya savaşı çıkar mı? sasha oynasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gerçek islam bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ne kafalar ne kafalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 utopia said: merak ediyorum resmin yasak oldugu bir dinde muhammedin yalnizca sesini mi dinletecekler, altyazisini mi gececekler. cebraili animasyon mu yapacaklar mesela. 3d mi cekilecek mesela. bunlari merak ediyorum. http://2.bp.blogspot.com/_ZmKHJUXDje4/TBdBu7d1P1I/AAAAAAAAAD0/zZbAhJIMhAk/s1600/11.02.2010-1.PNG bir an sami can buldu foruma üye oldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 asdsadfsadf cuk oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Lan postlariniza oturiyim arkadas,evrim tartisilir dunyada evrim teorisiyle ugrasan en iyi proflara tas cikartirsiniz,kate uptonin biyigi denilir, herkesin hatun sanki utulenmis koy tavugu ,begenmezsiniz.uyduruk hadislerle bugune gelmis 9 yas meselesisoylenir.herkes buhari kesilir basima,isvicre cakisi diye konu acsam;abi benim totomdan kurek cikiyo isvicre cakilari cok tirt diyecek biri cikarmi diye,korku endise ve tereddutler dunyasina gark oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben bu yüzden buradayım şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 said: herkesin hatun sanki utulenmis koy tavugu o ney la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ..herkes buhari kesilir basima.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 coco said: ..herkes buhari kesilir basima.. Ben sicak suyu actim kayniyor . A Mbiyansi yakaliyim cokucem basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 utulenmis koy tavugu ne harbi, bi tek ben fatal error gecirmiyorum bu durumlarda allahtan. sonra doktora gitmek durumunda kalicam, halktan cok koptum doktor bey, anlamiyorum ne dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Buhariden sevgilerle said: Bu evliliğin savunulamaz olduğunu düşünen bazı Modernist din alimleri ve dindarlar Hz. Ayşe’nin evlendiğinde yaşının 17-18 olduğunu savunmuşlardır. Ve delil olarak hem daha zayıf kaynaklara başvurmuşlar hem de kendilerince bazı ilginç yorumlarla bu sonuca ulaşmışlardır. Fakat Ayşe annemizin Peygamber efendimizle 9 yaşında evliliği ile ilgili bilgiler hem son derece sağlam kaynaklarda geçmektedirler hem de sayıları bir hayli fazladır. Örneğin Hz. Ayşenin o sırada 9 yaşında olduğundan bahseden Sahihi Buharide “4” Sahihi Müslimde “3” hadis vardır. Bu hadis kitapları İslam geleneğinde en güvenilir hadis kitaplarıdır. Bu hadislere göre Hz. Ayşe 6-7 yaşlarında iken evlilik akdi yapılmış 9 yaşında iken evlilik gerçekleşmiştir. Sahihi Buharide bu konuyla ilgili geçen bir hadis şu şekildedir: "Abdullah İbni Mesud tarafından rivayet edilmiştir: Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aişe radıyallahu anha ile yedi yaşında iken nikahlandı, dokuz yaşında iken zifaf yaptı. Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aişe onsekiz yaşlarında iken vefat etti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 basayev said: Lan postlariniza oturiyim arkadas,evrim tartisilir dunyada evrim teorisiyle ugrasan en iyi proflara tas cikartirsiniz,kate uptonin biyigi denilir, herkesin hatun sanki utulenmis koy tavugu ,begenmezsiniz.uyduruk hadislerle bugune gelmis 9 yas meselesisoylenir.herkes buhari kesilir basima,isvicre cakisi diye konu acsam;abi benim totomdan kurek cikiyo isvicre cakilari cok tirt diyecek biri cikarmi diye,korku endise ve tereddutler dunyasina gark oldum... madem bu kadar kötü bi yer bu forum, hiç beğenmiyorsun niye kapıdan kovuldukça bacadan geri geliyorsun? 40 kere banlendin doyamadın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar