BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 o_0 Çok daha önce açılmış sanırım ama ben daha yeni bugün gördüm. Benim izlediğim güzergahtan terste olduğundan farketmemişim. Adam bir de tabela yaptırmış. Şöyle: --- Medyum Arif *Buraya Kanuni Sultan Süleyman Tuğrası* Ahmet Hoca --- Nasıl bi kavram kargaşasıysa artık. Tabela siyah, oval ve kocaman. "Şşşş Dükkan açtık buraya! Ona göre ha! Eşine dostuna söyle." mesajı veriyor adeta. herif içeride cin min summon ediyorsa tam evlere şenlik zaten. yeni yeni komşularımız olur, gece gelir dürterler falan. -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Fotoğrafını çeksene tabelanın çok merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 vergi tabelası var mı yoksa ceza keselim, napalim la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Gir bi hayirli olsun de, ayip ya. Foruma gelip konu acmalar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sostizm said: Fotoğrafını çeksene tabelanın çok merak ettim.. adam üstüme cinlerini salmasın sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aquila said: Gir bi hayirli olsun de, ayip ya. Foruma gelip konu acmalar filan. girip bir merhaba deyip kartını istemeyi düşünüyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şikayet et. surprise butt secks diyip dal. GÖRMEDİN DİMİ BUNU GÖRMEDİN AHAAHHAHHAHA diyerek gerekeni yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 niye tabelamla dalga geçiyon? yeni açmışım zaten dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 paragon lvl kasmaya başlamıştır bile o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Belediyeye git şikayet et. Geceleri cinlerle alem yapıyorlar de. Burası mazbut bir apartman, gelinlik kızlarımız var gelemeyiz böle şeylere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Sana kotu haberlerim var ' cin diye birsey yok ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 rakip aç tekno-medyum bram lazer falı bakılır, higgs tarotu gelmiştir large jinn collider ile geçmiş hayatınıza bakın magnetic aura resonator... ruhunuzu temizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 copry said: Sana kotu haberlerim var ' cin diye birsey yok ' Niye bazı canlılar da cin olmaya evrilmiş olamaz mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 copry said: Sana kotu haberlerim var ' cin diye birsey yok ' tamam. görünce söylerim kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar