kozalak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 merak ettiğim bi konu var. bi bilgisayara bi kamera bağlı ve sürekli kayıt yapıyor. bilgisayara gönderdiği trafik 20Mbps. ben bu bilgisayara rdp yapıp kamerayı bu şekilde izlersem benle bilgisayar arasındaki trafik 20Mbps mi olur yoksa başka bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 çok daha az olur. örnek vereyim bildiklerimden mac os x de ki airplay 1080p görüntüyü aktarırken sabit 5mbit (optic kablo ile film seyredersen artıyor) rdp ile 3g bağlantıyla ipad e 30fps kaldırcak kadar playstation 3 e 10mbit e kadar çıkıyor filme bağlı ama hiç 20 -30 mbit ben görmedim en azından inşallah doğru anladım sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ya olay şu. bir çok kamera var lokasyonda. bunların total trafiği 20Mbps civarında. bunu WAN üzerinden taşımak maliyetli. onun yerine kameraların olduğu yerde bir pc ye rdp yapıp ordan izleyelim diyoruz. bandwith gereksinimi aynı olacaksa gereksiz bir iş yapmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 rdp den video izleyemessin, rdp onun icin optimize edilmis bi protokol degil. o videolari otomatik on the fly encode edecek bi sistem kuracaksiniz, oradan rtmp den vs stream edeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 http://www.umediaserver.net/umediaserver/architecture.html Unreal Media Server supports Unicast streaming of live sources and media files via RTMP/RTMPT protocols to Flash player. Audio/video content is being encapsulated into FLV container on the fly and sent to Flash player on any supported OS. H264, AAC and MP3 codecs are used by Unreal Live Server for Flash encoding. MKV, MP4, MP3, FLV files containing H264, AAC and MP3 content, are supported. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yukardaki olay cpu sömürüyor bu arada haberin olsun bu arada rdp derken windowsun kini kullanma tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 teşekkürler bilgi için. ben de dedim zaten rdp üzerinden video izlenmez vs diye ama yok izlenir dediler. test edip görürler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 video konusunda skype screen share bile daha iyidir :) ps3mediaserver windows app i var normal pc yede stream ediyor cpu kasmadan onu kullanabilirsin mesela yada vlc media playerin kendinden özelliği var cpu ister ayarı zordur ama görüntüyü direk kayıt yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yok abi kalsın. o kadar iş içinde bununla uğraşamam. sadece bi araştırayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ben de nası bi güvenlik kamerası ki bu tek kamera saniyede 20 mbitlik veri transferi yapıyor diyecektim ki açıklamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar