Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hey gidi güzel Atam bak nerelerde ismini duyar olduk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 07 Kasım 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
o sıfatın A/999999 unu haketmiyor terbiyesizliktir ya

A'nın kaç olduğuna bağlı yani eğer onu bir sabit olarak alırsa- ah vurmayın lan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 07 Kasım 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 06 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
Bence bu dahaçok bir vicdan meselesi, kanuni bir yönü yok yani siz hacca gitmeyen bir adam hakkında suç duyuru bulunamazsanız bu kadın hakkındada bulunamazsınız. Ha takdir etmessiniz o ayrı ben pekte etmedim açıkçası yahu. Yani bir Middle Earth online oyununa giripte adını Legolas koymaktan farkı yok hem özentilik hemde asıl karakterin değerini düşürüyor bence bazı şeyler özel ve tek kalabilmeli.

Komik olmayınız SN Ardeth bu ne bır onlıne oyun ne de bır EDEBI ESER! Nıtelıgınde bu sızlerı ve vatanı tek butun tek vucut halınde pesınde ışığa goturmus bir ''Ata'' yanı her mılletın her devletın atası vardır ama bu kadar aşağılanmamıştır!O yuzden lütfen konuları ayırım yaparak ve herseyı FRP mantalıtesınde baglamayarak daha gercekcı kılıp konusalım cunkı konustugumuz sokaktakı sutcu degıl ''ATATURK'' yanı her mılletın su an bıle saygı duydugu bır buyuk onder!
Sozlerıme şu sözle bıtırıyorum ''Atasını tanımayan;it peşinde gezer!''
Saygılarımla![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...