synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bir kez daha, 3 gun, 2 oturum, toplam 6 Pazar aksama bastim rez'i http://bit.ly/VWF1KayitFormu Var mi gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Amarokla yarisabiliyo muyuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ahaha demin facebookta bi arkadasim ayni yorumu yapti. twin turbo dizel degil mi, chiplesek 220 falan olur valla tehlikeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 pazar aksami dolmus ama cuma sabaha rez aldim bende, umarim isten vakit bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Esh said: Amarokla yarisabiliyo muyuz :P ÜZERLERİNDEN GEÇE GEÇE!! ahahah bu arada memnun musunuz abi amarok'tan? Hilux baktık 65k fiyat çekiyorlar, o fiyata gider amarok alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Selam, BEnce bekleyin. Makyaj gördükten sonra alın ;) Noksanlıklar revizyon görmüş olur. Bildiğim kadarıyla ilk denemesi VW'nin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Makyaja 2 sene vardir daha ya. Ben 4x2 highline aldim 59a . 1-2 aya 8 ileri tiptronik highlinelar geliyor ama 78 diyolla. Istanbulda kullanmayacagim icin duz vites aldim. Simdiye kadar gucunden cok memnunum. Her devirde canli bir motor. Kasa olarak bombos tabi, ne rollbar var ne media player, bi 10 kaat daha harciycam arabaya heralde. Jant lastik de onemli goruntu icin belki lift kit de alirim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar