ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 arkadaşlar İstanbulda oturan ve iyi masa tenisi oynadığını düşünen arkadaşlarla buluşup oynamak istiyorum tabi benim gibi meraklıları varsa buradan bir tür organizasyon yapabiliriz diyorum ben iyi olduğumu düşünüyorum bu demek değil ki çok iyiyim ama beni yenecekler de olacaktır şüpesiz yani umarım :)[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Gidilsin oynansın, amatör lig yapılsın ki katılım artsın ve olayı bilmeyenler ezilmesin :) Maksat buluşma ayarında sportif aksiyon.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla ne güzel o kadar derin bir organizasyon düzenlenmese de kendi aramızda bir şeyler yapabiliriz diyorum ne bileyim işler ilerlerse kendi aramızda lig bile düzenleriz daha sonra belki federasyondan takım falan çıkartırız yeter ki ilgilenen olsun[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben de oynarım ki wardır bi kac kişi toplayın yer zmn soyleyin oynayalım cok ii olmasa da ii oynarım...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 size bi masa tenisi macindan kucuk bi bolum seyrettirmek isterdim, inanilmaz bisey.. ama dosyayi host edebilecegim bi yer yok neyazikki :([signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 sanırım tahmin ettiğim şeyi izlettirmeyi düşünüyorsun adam takla atarak falan karşılıyor rakibin çakışını bilemiyorum ondan mı bahsediyorsun[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Çok pis pinpon oynarım. Sağ gösterir sol vurur badem gibi dizer inci gibi yener, kelebek gibi uçar arı gibi sokarım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 umarım İstanbuldasındır Absolut bir maç ayarlayabilirim sana nerde oynuyorsun sen bildiğin geniş bir alan var mı[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hadi ayarlamıyormuyuz yer falan[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hadi ben de varım yaw ... ayrıyetten çok pis oynarım ortalığı b*k götürür icabında:)[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 diyosa yapar... :lol:[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 tuh be ızmırde olsanız alırdım ayagımın altına ama malesef :( müthü$ tekniğimden mahrum kalacaksınız :p[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 forhand im hala zayıf halaaa..çakamıyorum rakibimin gözüne :P ama backhand de affetmem ;)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 genelde insanların backhandi daha kötüdür ama sen öyle diyorsan helal valla tehlikeli olmalısın oynadığınız bir yer varmı beyler uygun bir yer geniş alana sahip[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 genis alan bulman zor ama istersen kadıkoy bomontide oynuyabiliriz mesela onumuzdeki hafta bayramda veya arifesinde cmts oynayabiliriz...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar