Pluton Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Selamlar, laptop'a format attıkdan sonra wireless'e bağlanamaz oldum. Ne yaptıysam olmadı. Farklı ağlarda sorun yok ancak kendi modemimde bağlanamıyorum. Sorun nden kaynaklanabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 doğru driveri kurduğuna eminmisin? update le gelen driver yerine sitesinden indirdiğin driveri yuklemeyi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Modem driverında senin evdeki modemin şifrelemesi yoktur veya kapalı falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 aynı sorunu yaşamıştım xp yüklü laptopumda. anladığım kadarıyla sertifikalarla alakalı bir problem. ben win 7 kurdum ve rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar