GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Evet arkadaşlar.Bu gün 40 silver'e kıyıp bi tane pet aldım.daha kuccuck buna nasıl level aldırırız.yer mi ? içer mi ? deneyen var mı yoksa ilk deneyen ben miyim.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 petler icin trainer vardı galiba experience ta olabilir inventory de fln pet kısmı olması lazımdı yada öyle bieseydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 BU petlerı kullanmak ıcın ayrıyetten bı skıll lazımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pet trainer mı? hangi şehirde ya?... bide pet'in exp'sini göremiyoruzki veya exp alıyor mu almıyor mu valla belli değil.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Onlar sadece süs olsun diye konulmuş hayvanlar, hepsi birinci lvl sanırım. Özellikleri de gelişmiyor. Her ırkın farklı hayvanları var galiba.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 tüüü gitti 40 silver.. :([signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 biseyin trainerı vardı eheh pet trainer die salladım heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pet trainer bende gördüm Thunder Bluff ta hunter rise bölümünde olsa gerek tabii horde iseniz girebilirsiniz buraya çok iyi hatırlıyorum pet trainerdı bir bakın derim eğer horde sanız[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 2 çeşit pet var. Süs peti bi de Hunter peti. Senin aldığın süs petiyse öle yanında dolaşmasından başka özelliği yok. Hatta rougesan ve petin varsa stealth modda seni takip ettiğinden seni göremeselerde düşmanların tahmin edebiliyor :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 benim aldığım pet'in süs petimi yoksa savaş pet'dimi olduğunu nereden anlarım?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hunter değilsen büyük ihtimalle süs petidir[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hmm demekki sallamamısım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Komut veremiosan süs olayıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yahu sevgi gostermezsen hayvana lvl atlarmi hic ! Sev biraz Sev...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 warlockların summon ladıkları da pet adını alıyo warlock's pet yani hunterlar da tame ediyo zaten para vermiyo senin 40s verdiğin büyük ihtimalle ya papağan ya da kedidir onlar da bi halta yaramıyo 40s ye mount da alamicağina göre çünkü onlar da 100g -1000g arası değişiyo seninki sadece görüntü olmuş :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 07 Kasım 2004 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ucunbiri tarafından 07 Kasım 2004 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar