Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lisans tezi bayan

secreteyes28

Öne çıkan mesajlar

3 ay oldu ve ben ayrıldım o barışmayı çok istedi. arkadaşlar ben sonuçta tezi çalmadım ki aynı dönem mezun olduğum birinin tezini nasıl çalabilirim zaten. sadece aynı tezden iki tane olabilir öyle dediler. o kadar kısa sürede aynı konudan tezi olan birini bulup sattıklarına halen şaşırıyorum. belki de tezin parasını bir an önce vermem için de blöf yapmış olabilir ler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ben sonuçta tezi çalmadım ki

OW SHIT!

KEZBAN DÜŞÜNCESİ MODE ON BU!!!!

KAÇIIIIIIIIINNNNNNNNNNN

demek istediğim şu, bi bok yenmişse arkasında durun bari.tezi başkasına hazırlatmak ile çalmak çok farklı şeyler değil. çok masum gibi "ben sonuçta çalmadım kiiii.. çaldırdııım/uydurttum/hazırlattım/sipariş ettim" etc aynı kapıya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

secreteyes28 said:

3 ay oldu ve ben ayrıldım o barışmayı çok istedi. arkadaşlar ben sonuçta tezi çalmadım ki aynı dönem mezun olduğum birinin tezini nasıl çalabilirim zaten. sadece aynı tezden iki tane olabilir öyle dediler. o kadar kısa sürede aynı konudan tezi olan birini bulup sattıklarına halen şaşırıyorum. belki de tezin parasını bir an önce vermem için de blöf yapmış olabilir ler.

hiç bişi olmaz çift anadal bitirdim iki tezimide kücükpark metro durağındaki kırtasiyeden hazır aldım teslimden 2-3 gün önce kapağı değiştirdim verdim yüksek lisans mülatınada gittim itü'ye tezden 3-5 bişi sordular cevap verdim oradada bi problem çıkmadı yani
Sosyal ağlarda paylaş

secreteyes28 said:

tezi calmıssın, suc işlemişsin. diplomanın geri alınması, ve okulla bağının kesilmesi zaten.

calmadımı malmadımı yok. tez calmak diyince aklına ne geliyo senin, gidip birinin evine girip daktilodan kağıtları "nihihihihi" diye kapıp kacmakmı?

bişey olur olmazına gelirsek, cok büyük ihtimalle hiçbişey olmaz. senınlemı ugrasıcaklar. birürü calıntı tez var etrafta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...