dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yumy said: dasaaa said: tırt üniversite mi? hangi üni bu? ahaha soruş şekline baksana ajsgd iki ucu boklu değnek.. sataşayım istedim... -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Umarım yaptığın sahtekarlık açığa çıkar ve diplomanı da elinden alırlar, üstüne de evrakta sahtecilik ve intihal gibi konularda hakkında dava açılır. Sizin gibi zihniyetler yüzünden üniversiteler bilim yuvası olmaktan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 vikiden arakladım olm ne bilmesi asadasasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 prim yapmıştın halbuki, susaydın iki dakka iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ayse sanada senin okudugun okulada yaziklar olsun. intihal ne igrenc bir suctur. yapmiyacaktin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o "da" ayrı olacak, senin okuduğun ortaokula yazık asıl. iki kere yazmış bi de aynı şeyi tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 5 dil biliyorum türkcem en kötüsü gerisini sen düsün. en azindan HIRSIZLIK yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aslansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Aluriel said: prim yapmıştın halbuki, susaydın iki dakka iyiydi http://www.youtube.com/watch?v=sGXfJOaonfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ahaha, ayrıldınız diye tezde usulsuzlük yaptığınımı şikayet edicek? ne kadar kötü ayrılmıs olabilirsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sanki aşkı memnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 6 ay başım ağrıyo yalanıyla yanına yaklaştırmadan evinde kalmış daha ne olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secreteyes28 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 3 ay oldu ve ben ayrıldım o barışmayı çok istedi. arkadaşlar ben sonuçta tezi çalmadım ki aynı dönem mezun olduğum birinin tezini nasıl çalabilirim zaten. sadece aynı tezden iki tane olabilir öyle dediler. o kadar kısa sürede aynı konudan tezi olan birini bulup sattıklarına halen şaşırıyorum. belki de tezin parasını bir an önce vermem için de blöf yapmış olabilir ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 said: ben sonuçta tezi çalmadım ki OW SHIT! KEZBAN DÜŞÜNCESİ MODE ON BU!!!! KAÇIIIIIIIIINNNNNNNNNNN demek istediğim şu, bi bok yenmişse arkasında durun bari.tezi başkasına hazırlatmak ile çalmak çok farklı şeyler değil. çok masum gibi "ben sonuçta çalmadım kiiii.. çaldırdııım/uydurttum/hazırlattım/sipariş ettim" etc aynı kapıya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 peki başlık niye lisans tezi bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bu arada mahallemize hoşgeldin Ayşeciim, bu şarkı sana gelsin(:D http://www.youtube.com/watch?v=oqSsTYbO6gw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 secreteyes28 said: 3 ay oldu ve ben ayrıldım o barışmayı çok istedi. arkadaşlar ben sonuçta tezi çalmadım ki aynı dönem mezun olduğum birinin tezini nasıl çalabilirim zaten. sadece aynı tezden iki tane olabilir öyle dediler. o kadar kısa sürede aynı konudan tezi olan birini bulup sattıklarına halen şaşırıyorum. belki de tezin parasını bir an önce vermem için de blöf yapmış olabilir ler. hiç bişi olmaz çift anadal bitirdim iki tezimide kücükpark metro durağındaki kırtasiyeden hazır aldım teslimden 2-3 gün önce kapağı değiştirdim verdim yüksek lisans mülatınada gittim itü'ye tezden 3-5 bişi sordular cevap verdim oradada bi problem çıkmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 secreteyes28 said: 3 ay oldu ve ben ayrıldım o barışmayı çok istedi. arkadaşlar ben sonuçta tezi çalmadım ki aynı dönem mezun olduğum birinin tezini nasıl çalabilirim zaten. sadece aynı tezden iki tane olabilir öyle dediler. o kadar kısa sürede aynı konudan tezi olan birini bulup sattıklarına halen şaşırıyorum. belki de tezin parasını bir an önce vermem için de blöf yapmış olabilir ler. tezi calmıssın, suc işlemişsin. diplomanın geri alınması, ve okulla bağının kesilmesi zaten. calmadımı malmadımı yok. tez calmak diyince aklına ne geliyo senin, gidip birinin evine girip daktilodan kağıtları "nihihihihi" diye kapıp kacmakmı? bişey olur olmazına gelirsek, cok büyük ihtimalle hiçbişey olmaz. senınlemı ugrasıcaklar. birürü calıntı tez var etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben ip adresini yök'e yolluyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 polis amcaları da arayın jsadgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kendin yazsaydın bak -de -da ları nasıl aslan gibi yazıyo olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yumy said: polis amcaları da arayın jsadgfj istanbul üniversitesinde bence bu kız. orayı da haberdar edeceğim durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Cuce said: calmadımı malmadımı yok. tez calmak diyince aklına ne geliyo senin, gidip birinin evine girip daktilodan kağıtları "nihihihihi" diye kapıp kacmakmı? hahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dasaaa said: ben ip adresini yök'e yolluyorum şimdi. yök başkanı plagiarize yapan bi adam abi kimi kime şikayet ediyosun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ösym haberdar olmalı bu durumdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar