sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Selam, Aslında problemi çözdüm (galiba; umuyorum ki), fakat şaka gibi bir yöntemle olduğu için bu işlerden anlayan biri bana durumu açıklayabilir diye buraya geldim. Laptop 1,5 ay kadar önce alındı ve ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Erkek arkadaşımda da RoG serisinden başka bir laptop var, onunkine de arada sırada aynı şey olduğunu biliyorum. Sabah birden bire kapandı; ama direk siyah ekran yani "piyuv" sesini çıkararak falan :) Neyse hemen Google'ladım, pil ve power supply'ı çıkarıp power düğmesini 45 saniye basılı tut, ondan sonra pili de kabloyu da takıp açmayı dene demişler. Daha açmakta hala başarılı olamadım, fakat normalde laptopun üstündeki şarj ışığı yanmıyorken bu söyleneni yaptığımda yanmaya başladı. Kendimce biraz şarj olsun bari sonra deneyeyim açmayı diye düşünüp kendi haline bıraktım şimdilik. Bir yerlerde power supply unit'i discharge ediyorsunuz böyle yaparak, aslında laptopunuzu her kapattığınızda yapmanız gereken bir işlem falan demişler de nedir bu olay yani? Aynı sorundan muzdarip başka kimse var mı buralarda? ASUS kullanıcıları arasında yaygın görülen bir problem anladığım kadarıyla. Neden oluyor bu? Emektar HP Pavilion'um da bu vesileyle odamı ısıtmış oldu sdf. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oha ikinci madalyamı almışım hahaha, şu an fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Pil takiliyken acilabilmesi icin biraz olsun sarj olmus olmasi gerekiyor aletin. Haliyle pili bitmis aleti gunlerce beklettikten sonra taktigin gibi acilmaz mesela. Ayni sekilde pil sorunlu ise, pil takiliyken acamayabilirsin. Bir nevi sigorta gibi dusun. Pili cikardiginda sarjini takip acabiliyorsan garanti kapsaminda degistirt pili. Pili cikarip, sarji takip, biraz bekledikten sonra dahi acilmiyorsa go go aldigin yere. Degistirsinler o aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ama pilin bitmiş olması imkansız. Biliyorum yapmamak lazım aslında pilin ömrü açısından ama ben ne pili ne de elektrik kablosunu hiç çıkarmıyorum laptoptan. Zaten dediğim gibi şarjı bittiği için kapanmadı alet, tak diye siyah ekran verdi. Pili çıkarıp sadece fişe taktığımda da açılmıyordu bu arada. Ama şu an laptop üstündeki ışık yandığına göre şarj oluyor demek ki. Servise gönderemem abi Amerika'dan alındı laptop adsasf. Bilmiyorum ki garantisi geçiyor mudur her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Abi pili cikikken nasil sarj olsun ? =) Kap gel istersen bi bakayim dicem de, pek bi faydam da dokunmayabilir su senaryoda. Bu arada degistirmiyorlar ama burda ucretsiz tamir ettirebiliyosun. Asus.co.uk'de ki telefonu bi ara istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 şimdi bunu gidip tamir ettirmeye götüsen sana diyecekleri tek şey,"statik elektriklenmiştir olur arada". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 di said: Abi pili cikikken nasil sarj olsun ? =) Kap gel istersen bi bakayim dicem de, pek bi faydam da dokunmayabilir su senaryoda. Bu arada degistirmiyorlar ama burda ucretsiz tamir ettirebiliyosun. Asus.co.uk'de ki telefonu bi ara istersen. Ya yok şarj oluyor derken, fişe takılıysa pil takılı değilken de çalışması gerekiyor ya normalde. Onu da yapmıyordu diyorum yani. Dur bakayım hala tuşa basmaya korkuyorum biraz daha bekleyeyim deneyeceğim açmayı :) Olmadı dayanırım kapınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Trans said: şimdi bunu gidip tamir ettirmeye götüsen sana diyecekleri tek şey,"statik elektriklenmiştir olur arada". manual'daki "common problems" bölümüne yazmışlar bunu. HDD sorunudur servise getirin falan demişler. Benim ne servise verecek param, ne de bu kocca laptop'u servise taşıyacak gücüm var. Kusura bakmasınlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 3.8 kg (with 8 cell battery) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Dalga geçiyorum abi :) Bir laptop kaldıramamak için fazla spor yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ahah, gel gel. Cay sallama ama kahve guzel. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Halledememişim meğersem. Technical support'u aradım şimdi. Gelip alıp yapacağız dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar