arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Tekagi kullanan bi pvm ninja template olabilir mi Hide/Stealth olmadan da oynanmaz mı ?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Özel vuruşların bazıları için gerekiyor olabilir o skiller.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tekagi nin özelini yapıcam işte gerekmio onda :D[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 şöyle açıkliyim bana tekagi kullanan pvm karakter template i lazım :D[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ninja stuff burda: http://uo.stratics.com/content/skills/ninjitsu.php ama tekagi nedir ki?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Al tekagiyi ver takkeyi[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sole bisi olabilir en azinda guzel olurdu gibi :) 100 fencing 100 ninja 100 tactics(poison) 100 necro 100 hide 100 stealth 100 spirit[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Heal falan hak getire diyorsun yani :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 120 kendo şart :p samurai empire çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 icimden bi ses (neden bilmiorm) 100 medit 100 kendo 100 ninja 100 weaponskill 100 tct 100 magery 100 anat ps ile bi kacini jewelery lerle 110 yapilir gibi bi sey dio.. icimden ayni ses kendo+ninjitsu iki skillin sacma overpowered combolara yol acacagi kanisinda hatta..hide stealth bi kenara..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kendo ne yahu bushido ile ninjitsu değil mi yeni skiller ? stratics i baya bi okudum kimsenin böyle bi karaktere kalkıştığını görmedim ninjitsu direk pvp olarak algılanıyor heal olmadan olmaz sanki, ben biliyorum kendimi heal olmadan çoook ölürüm :).gerçi healla bile cengaverlikten iniyorum hehe. benim kafamdaki karakter tekagi nin hızından yararlanan bişiy acaba ninjitsu + chivalry yapabilir miyim nası olur ?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 abi asil pvp ciler bug sitelerinde,karanlik sitelerde. stratics filan skill guide icin.bi ciksin ogreniriz akabinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 daha bilmiyoruz gerci ama ben nasi necrodan doru duzgun pvm ci olmicagi gibi ninjadanda olmicagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ninca adam healing kullanmaz :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ben mi yanlış biliyorum ama, bildiğim; Healing kullanmayan capon'a biz "kamikaze" deriz. Ki burada ne oyunla ne de konu ile ilgisi var. Hoş maden samurai empire olacak, neden geyşa'ların unutulduğunu anlamış değilim. İşte sıkıldım bir an önce gidip cumhuriyet bayramını kutlamak istiyorum.... Başlığı da dağıttığpım için vicdanım sızlamakta oda ayrı mesele... Not: Hiç capon liche görmedim ama Forgotten Realms'de var derler o yöreye yakın.... Büyük usta Szass Tam'ı da anmış olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya ninja dediğim , karakterde tekagi yi effektif kullanabilecek derecede ninjitsu olsun yeterli, specialları yapayım yani gerisi tamamen pvm yok mu öyle bi build çıkarabilecek bi baba yiğit :) ben fizzle oldum da hehe.şöyle dual wield ile çata çuta vuracak bi build, zergling gibi saldıracak bişiy.. yanlız heal şart :D.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hehe suikast camiasi cok nankör kum :) yani saka bi yana nedense ben hic gerek duymadim healinge su ana kadar (duel lerde degil...hide stealth ile takip edip birini avlarken..) cunku en beklenmedik bi anda var yok ortaya koyuyorsunuz, bola poison disarm ne varsa artik eheh..hedef hangisi ile ugrasicagini sasiriyor, isi bitirip aynen vinliodum loot moot hakgetire..(seklinde idi...artik artifactli UBER insanlar ilkokul muamelesi yapiyo bu duruma :) neyse nincalar gelsin bakalm ortalik gorunmez uber dewd dolcak[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 heal de heal diosan, anatomy heal ninjitsu weapon skill tct parry (2 handed silahta parry ihtimalleri artio bushido sinifinda) bushido (yada magery) statlerde ortaya karisik artik.. mana regen olayida zirha kaliyo galiba :/ attim oyle hide siz stealthsiz..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bushido ile ninjitsu birlikte olmaz diyorlar nedendir bilmem hani paladin necro nun çakıştığı gibi çakışır diyorlar.. yoksa benim de aklıma o gelmişti çok hoş olur bence, böyle bir sorun yok mu yani ? bushido ile ninjitsu aynı karakterde sorun çıkarmıyor? öyleyse ona benzer birşeyler yaparım bushido+parry ile defans şansı baya bir artar focus çok lazım olursa parry i atarım nasıl olsa heal var ve hızlı dalan bi cengaverim hehe. yanlız asıl sorun tekagi dual wield olayı, onda bushido nun parry bonusu çalışmıyor diye biliyorum ? 2 handed silah olması gerekmez mi?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: hilikus, 28 Ekim 2004 12:36 tarihinde demiş ki: hehe suikast camiasi cok nankör kum :) Eskindemiş o korkulası player killer'lar. Şimdikilerin tek korkulacak yanı artifact ile dolaşmaları ki onlarda yeterli olamayabiliyor. Şimdiki PK'lar da trapped pouch ve potion bile yok. Sana saldrımadan önce paralize edersen kalıyor öyle bir şekilde. Ninja'lar ne olur bilmem ama benim gördüğüm Paladin sınıfını çok güçlü yaptılar. Bir Ice ogre lord'a büycüm ile 35-45 arası hasar verbilirken, paladin karakterimle 135 veriyorum. Ki bu da 4-5 vuruş demek neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yaw şimdi necro ninja nası olcak necro spirit speak hide stealth wep skill tactics poisoning hangisini düşürüp ninca alıcam,bide ninca hide/stealthsiz almanın anlamı varmı bi işe yarıyomu ki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bir başka başlıkta belirtiğim gibi kesinlikle 8-9 skill alınmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 lol haklısın kumadam deli bi ninca olurdu bi skill daha alabilsem :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yanlız bu ninjutsunmun special move manası combat skillleri toplamına göre filan düşmüyosa necro anlamsız gibi backstab+infectious strike atsan zaten oldu 40 mana nerdeyse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Poison Ninjitsu Hide Stealh Chiv Tactics Fence Biraz yer olsa Anatomy almak lazım ama 700 doldu :) Ya allah bismillah diyip dalacaksın. İndirdin indirdin, baktın adam toparladı topuk GM.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar