Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Grast said:

Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz.

Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen.

Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak.

Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış.

Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin

Adamların pozisyonları sayıca çok daha azdı, tek fark daha organize şekilde gelişmesiydi. Sayıca daha az ama çok daha kaliteli hücum ettiler.

Adamlara verilmeyen bir penaltı vardı, bi tane yalandan verildi eşitlendi, GS'nin 2 tane penaltısı yendi.

Son 15 dk kaçan 5 tane %100'lük golün 2 tanesini GS kaçırdı zaten, kalanlar da gayet normal, tabii ki 1-0 yenik son dakikalara girerken arkayı bırakıcaksın, pozisyon vericeksin.

Penaltı kaçırmadılar, üstten sağdan soldan dışarı atsalar kaçırırlardı. Penaltı kaçmadı, kurtarıldı. Ki o penaltının da nasıl yalan olduğunu gördük.

Ya ben senin net pozisyon kavramını çözemedim. Toplam gol tehlikesi yaratan 4 pozisyonunuz var ki bu sadece Hernandezin oyuna girdikten sonra kaçırdıklarına eşit.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/live/index.html?day=1&session=2&match=2009494

Şu linkten zaten bahsettiğin adamların pozisyonları çok daha azdı tezini kendin çürütebilirsin.

Kaldı ki adamların bu üstünlüğü 88 dk (+5 le beraber) yenik oynadığın maçta meydana geliyor. ortada olan bir maçta değil.

Fenerbahçe'ye bok atılmış neden anlamadım Man UTD - GS topicinde.

Spartak Moskovaya elenen takım bunlaramı bişey yapıcak diye. Bugun Spartak moskova deplasmanda Barcelona karşısında 2-1 öndeydi dk 70 te (Man UTD değil Barcelona)

Kaldı ki Fenerbahçe son senelerin en kötü futbolunu oynuyor izlerken bile sıkılıyorum kendi takımımı.

Şu toz pembe rüyalardan bir uyanın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet maçın hakkı man utd. olduğu kadar beraberlikte olabilirdi, sorgulanmazdı böyle bir sonuç, penaltımız yenildi, moraller bozuldu oynayamadıkta, abi 3 pas yapamadık adamların sahasında, galatasaraylı olarak yanlış maç mı izledim ben sdf. Adamlar 6 pas içinde paslaşarak ilerlediler, şut çekemeden topu kaptırdılar. Sokmuşum ben galatasarayın şutu fazlaymış istatistiğine, adam kanattan her seferinde 4-5 kişi çalımlaya çalımlaya yardırdı, biz orta şişir yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz.

Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen.

Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak.

Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış.

Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin

Haci sen baya baya baska mac izlemisson ya. Fenerli misin yoksa? Oh wai...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bide o dediğiniz Man utd çok pozisyona girdi diye çoğu son 20 dakkada fernandez girdikten sonra bizim bütün takım ilerdeyken oldu.Melo az geçen seneki formunda olsa okadarda olmazdı.

Gayet güzel eşit oyun oynadı gs ayrıca şuan en formdaki adamımız maçın başında penaltı verilmeden sakatlandı vs.Üstüne alehimize olmayan penaltı verildi.Olabilicek en şansız senaryoya rağmen gurur duydum takımımla genede.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs bu sene şampiyonlar ligini alır. Muhteşem top oynuyor.

Türkiyemle Galatasarayımla gurur duydum. Old Trafford'ta tek kale oynadık Man UTD karşısında. Ezdik Parçaladık. Helal olsun Çocuklar işte böyle yenilir bizim galatasarayımız.

Hamit Esti Muslera kaplanlaştı. Ambrabat coştu. Emre Çolak şov yaptı.

Haydi gençler Taksim meydanı bizi bekler kutlayalım galatasarayımızın muhteşem oyununu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mu nun ikinci yarida iki net penaltisini vermedi hakem, azeri spiker bile itiraf etmek lazim kivaminda bisiler dexi. Gs ninde son dakikalardaki pozisyonu penaltiydi.bu arada spartaka laf atanlar bu aksamkimaci izlesin, ben ilk yariyi izledim, aykutta arasira dogrulari gorebiliyormus, barca zorlandi
Sosyal ağlarda paylaş

Devreleri de yaktigina gore forumu terkedebilirsin artik. Hadi iyi geceler sana.

Grast said:

Gs bu sene şampiyonlar ligini alır. Muhteşem top oynuyor.

Türkiyemle Galatasarayımla gurur duydum. Old Trafford'ta tek kale oynadık Man UTD karşısında. Ezdik Parçaladık. Helal olsun Çocuklar işte böyle yenilir bizim galatasarayımız.

Hamit Esti Muslera kaplanlaştı. Ambrabat coştu. Emre Çolak şov yaptı.

Haydi gençler Taksim meydanı bizi bekler kutlayalım galatasarayımızın muhteşem oyununu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...