aramil Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Tekrar merhaba, ajandam var ve bu ajandaya eklenen notlara misal 3 gün kaldığında sahibine ve ilgiliye (ajanda sahıbısı direk epostasını ekliyor notun ilgili alanına) e-posta olarak bildirim atmak istiyorum. Ajanda verileri MS SQL Server'da. Bunu web uygulaması tarafında mı SQL Server tarafında mı yapacağım bilmiyorum. Trigger diyesim var fakat daha önce hiç yazmadım. Tekrar düşündüm de sanırım trigger ile yapılacak bu. Çünkü her gece 23.59 -> 00.00 olduğunda kontrol edilmesi gerekiyor. Web tarafında yapılabilir mi? Nasıl? Mailin içeriği düzenlenmese de olur, sadece o bildirimi göndermem yeterli. Ne yapmalıyım? Tekrar teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 server tarafinda kücük bir app yaz. baksin taploya sonra mail atsin. 1 saatte yazarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Form application'dan bahsediyoruz değil mi? Timer 24sa diyerekten tablodaki tarihi kontrol edip, ilgili alandaki adrese mail midir? Doğru mu anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben olsam service yazarim. para verip birine yaptir :) http://www.codeproject.com/Articles/24434/How-to-Write-Windows-Service-and-Control-It-By-App Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Hmmm servis olayı da var doğru :) Benim yapmam lazım, o konuda başka seçenek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Job yaz SQL serverına zamanını da her günün 00:00 ı olarak ver veya +- 1 sn ile düzenlersin işte zaman olaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 console application yazip task scheduler ile onu her gun calistirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 servis olarak yazmak ile console applicatin olarak yazmak arasında çok fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 servis her zaman açık kalıp, kontrol edeceği aralıkları kendi belirleyecek. konsol uygulaması, task scheduler çalıştırınca çalışıp kapanıcak. bu kadar küçük bi uygulama için bi farkı olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 reyou said: console application yazip task scheduler ile onu her gun calistirabilirsin. benim de aklıma en çok yatan bu seçenek oldu, net bir çözüm ve de kolay geldi :D teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 15 dk. da hallettim tamamen, çok teşekkürler ya çok iyi oldu gerçekten. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar