Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

David Eddings hakkında düşünceleriniz

Cirit

Öne çıkan mesajlar

said:
Grudge, 28 Ekim 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
fantastik kurgu literatüründeki kitapların %90'ı falan birbirinin aynı temel olarak zaten. birini okuyunca yarısını okumuş gibi oluyosunuz. ya da öbür yarısını okumamış olmayı diliyosunuz. özgün bişeyler bulan yazar bulmak zaten zor. David eddings de bu yazarlardan biri diil.

Ha bi düzine kitaplık drizzt'i sevmişsiniz ha 6 kitaplık sparhawk'ı, ha 9 kitaplık raistlin'i. hepsi aynı pohun laciverti... hoşunuza gidiyosa alın okuyun işte...

+1 eninde sonunda yüzüklerin efendisine dönüyo bi kerede cüceler yer altından ?kötülük? (balrog gölge ejdarha) çıkarmasalar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 27 Ekim 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
oha ne yaptın be abi
sen yaz o zaman.
gayet de başarılı
belgariad da diğer 6 kitabı da etkiledi beni,fr deki gibi wurdu kırdıdan çok aşk meşk işine yönelmiş hem.

Ben birşey yapmıyorum Sn Sly One bunu yapan David Eddings haklıyım veyahut birşeyi kabul ettirmeyede çalışmıyorum sadece okuyup edindiğim izlenim bu.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 02 Kasım 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
ewt fantastik kitapların hepsi birbirine benzer ve bana göre de diğer kitaplardan en fazla otlanan seri ejderha mızrağı serisidir. tamamen özenti bir seridir ve uyuz olurum.. (kendi fikirlerim)

hayır efendim kendi fikirlerin değil :P
benimde fikirlerim onlar :-)[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...