Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Donem sonu Major veya Minor basvurusu yapicam ve max 5. donemi bitirmis olmak sarti araniyor. Fakulteme kayitli teknik olarak 5. semesterimi okuyorum su an. Fakat bunun 1 semesteri erasmus'la gecti. Ama erasmus'a gitmeden once bolume erasmus doneminde kayit dondurmak icin dilekce verdik hepimiz. Daha fakulteye sormadim ama ben su an fakultem onunde 4. semesterda mi oluyorum yoksa 5. semester mi? 4 veya 5 olmasi major mi minor mi olmasini belirleyecek o yuzden sorayim dedim vardir belki bir bilen. Yeditepe'deyim bu arada, belki okuldan birileri varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 öğrenci işleri yok mu sizin okulda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 okuldan birilerini, ve hatta bu sorularin kesin cevaplarini bulabilicegin daha iyi bi yer biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar