Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stress Testte oynayanlar,beraber oynayalım.

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Ben tek bir karakter üzerinde yoğunlaşmıyorum hepsini test ediyorum :) oyundaki warrior classlari biraz zayıf gibi geldi.Yani şöyle açıklıyim.Solo yaparken senden 2 level düsük olan moblari hızlı hızlı kesebiliyosun anca.Ve 2 tane saldırırlarsa direk kaçmak zorunda kalıyosun.Warrior oynamak için partyde olmak lazım ama kimseler warriorlari invite etmio genelde.Çunku taunt u kötü ayrica ne paladin gibi aurası var ne de heal edebiliyo.Oyunda herkez tank olarak paladinleri invite ediyo.Rage olayıda mana gibi olsa daha hoş olurdu bence.Çunku çok az artıyo bazen.Şu andaki karakterim Night Elf Druid 9.server(pvp) nick Neferthel bundan sonrada bi ud warlorck a bakıcam gibi.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm warrior aslında kötü bir class değildir yani ben 15 warriorumla rahat rahat lvl 17 yaratıkları teke tekte öldürebiliyorum yarı canım falan kalıyor , aslında warriorda tüm karakterlerde olduğu gibi talentlara göre karakter gucleniyor özellikle warriorda bence rend ve deep wound u güclendirmek önemli ayrıca ek olarak parry ve critical arttırıcak talenta verilebilir lvl 25 e kadar[signature][hline]Tauren Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Warriorlar başlarda güçsüz, sonradan yetenek kazandıkça coşuyorlar.
Granis rica etsem undead değil de orc warlock deneyebilir misin?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...