McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Arkadaşıma rica etmiştim, iki gündür torrentle indiriyor. En fazla %6 sayısını görebildik. Interneti hızlı ama hardware firewallun arkasında olduğundan P2P tarzı bağlantısı çok yavaş. Rica etsem fileplanet şifrenizi oyun şifrenizden alakasız birşey yapıp download kısmına ulaşılması için özel mesajla iletebilir misiniz? Biliyorum siz bu hizmeti almak için para ödediniz ama download etme kısmını paylaşmanız sanırım bişey kaybetmenize sebep olmaz?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben file planeta talim ettim, sbah 8 9 gibi başladım baktım torrenten bi halt olmamış 12 ye kadar 56kb/s ile indi şimdi 15 20 arası gidiyo bazen 4-8 arası oluyo, tahminimce amerikada gece yarısı zamanı güzel bir şekilde iner, yarına biter. Ben oyunu cd ye çekip yollarım sana adres verirsin, fakat bşöyle bişi daha var, open beta olayımız garanti olsun diye file planeta üye olduk. Stress teste üye olanlar opena otomatik katılıyomuş. Open betada galiba sınırlı sayıda başvuru alıyorlar bilmem yanlış mı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Dogru biliyorsun.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Torrent işkencesini ben de çekiyorum şu anda, istanbulda bana cdleri verebilecek olan yada fileplanet şifresini verecek olan varsa çok makbüle geçer. Open beta başlamadan indirmiş olmak lazım. Şansıma bide ob nin başlangıcı tam vizelerimin bittiği günün ertesine geliyor ve elimde wow yok..:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o zaman elinizde wow olmasının bir faydası olmuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Neden?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kimse FilePlanet indirme hedesini paylaşmak istemiyor mu? [Bu mesaj McsPeyn tarafından 06 Kasım 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar