Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

File Planet'ten indirmek

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşıma rica etmiştim, iki gündür torrentle indiriyor. En fazla %6 sayısını görebildik. Interneti hızlı ama hardware firewallun arkasında olduğundan P2P tarzı bağlantısı çok yavaş.
Rica etsem fileplanet şifrenizi oyun şifrenizden alakasız birşey yapıp download kısmına ulaşılması için özel mesajla iletebilir misiniz?
Biliyorum siz bu hizmeti almak için para ödediniz ama download etme kısmını paylaşmanız sanırım bişey kaybetmenize sebep olmaz?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

ben file planeta talim ettim, sbah 8 9 gibi başladım baktım torrenten bi halt olmamış 12 ye kadar 56kb/s ile indi şimdi 15 20 arası gidiyo bazen 4-8 arası oluyo, tahminimce amerikada gece yarısı zamanı güzel bir şekilde iner, yarına biter. Ben oyunu cd ye çekip yollarım sana adres verirsin, fakat bşöyle bişi daha var, open beta olayımız garanti olsun diye file planeta üye olduk. Stress teste üye olanlar opena otomatik katılıyomuş. Open betada galiba sınırlı sayıda başvuru alıyorlar bilmem yanlış mı biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Torrent işkencesini ben de çekiyorum şu anda, istanbulda bana cdleri verebilecek olan yada fileplanet şifresini verecek olan varsa çok makbüle geçer. Open beta başlamadan indirmiş olmak lazım. Şansıma bide ob nin başlangıcı tam vizelerimin bittiği günün ertesine geliyor ve elimde wow yok..:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...