redge Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Arkadaşlar ps2 almayı düşünüyorum İzmir de oturuyorum acaba ps2+modifiyeyi en ucuz ne kadara alabilirim .Birde 2. el alırsam ne gibi sorunlar olur ve fiyatları sölerseniz çok sevinirim[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 2. el alma bence.. 300'e temiz bulurusn.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 konsol var abi asagıda gel yardım edilir[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bencede 2.el alma.Sadece ps2 için değil her elektronik eşya için geçerli.2.ellerde akla gelmedik sorunlar çakabiliyor.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 lol eternal yatırdın beni.. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 =)[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
redge Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 SAolun tam bir WE maynağıyımdır duyurıyım :-) SAatler ce oyunun başında hiç sıkılmadan oynayabilirim hele birde 2 kişiyse siz düşünün işallah en yakın sürede alıcam[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ocak ta yeni kasaları çıkacağı için 99$ olucak diye bir duyum almıştım ama doğruluk payı nedir bilemiyorum.. Zaten Eternal sölemişti.. :P sıkmıştır.. :P[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Öne çıkan mesajlar