inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Söylemiştim size bu Rachel arkada kesin vermiştir Stephano'ya.Ulan hem şampiyon ol hem de karıyı götür vay arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 inyourmind said: Söylemiştim size bu Rachel arkada kesin vermiştir Stephano'ya.Ulan hem şampiyon ol hem de karıyı götür vay arkadaş... Abi doğrumu harbiden :/ Stephano hater'ı olurum :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 24k dolardan 2k yi hibe etmistir rachela sora sabaha kada sen istiyor dujjjj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 işte şimdi abarttın teach me one english, rachel muhabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 eger öyle bişi oldysa bu şarkı benden butun nerdlere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu çocuk neden çorapla geziyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 stephano cok artis cıktı lan, ne o öyle yok umut verdim falan, rachela artislenicem diye tüm saygınlığını yitirdi gerçi adamın tüm olay paraymıs o yüzden saygınlığı da pek takmıyodur. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 para icin oyun oynayan veledler lan bunlar, neden bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Başka stream yapan kaliteli oyuncularda katılıyo bu turnuvalara aama hiçbirinden görmedim daha önce böyle bi tepki White-ra Idra Grubby Incontrol Taeja MKP vs vs adamlar düzgünce oynayıp çıkıyo, hiçbirininde maç sonu "at first i gave him hope, then i crashed " dediğini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 One, Grubby ve White-Ra gibi centilmenlerle çoluk çocuğu karşılaştırma lütfen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 cool um havalari abi iste tarz edinmis adam. idra da herkese laf sokar rage quit no gg falan bildigimiz seyleri. Ama daha cok ilgi cekiyor boyle yapmasi. Para kazaniyorlar sonucta sponsonlari, takimlari var en basinda. Stream yaparken biraz artislik yapda viewer countun artsin diyorlardir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Idra streamde yenilince davik kim'e falan küfrediyor bi de ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar