paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Selam, İyi dövdün :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Fiyatına ne olmus bunun yahu aslında tum miniler icin gecerli . Bosu 68 bin tl basladi deniyordu simdi bakiyorum 85-90 bin yuh yahu. Ben cok begendim ama İkinci eli de yok. O kadar mi cirkin ,kimse almamis galiba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mini fiyatları uçtu gitti ya. Kafayı yedi bu otomobil firmaları zaten ama millet de hala alıyor. Yeni mini cooper s 130 bin tlden başlıyor, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Eee beyler Countryman'i 85 bin TL'ye satarken almadınız, şimdi de ben vazgeçtim satmaktan hadi bakalım artsın fiyatlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 85 de cok degil mi ? (Km ve donanimi bilmiyorum tabi...) Ben araba ariyorum suan mini pace veya country cok istiyodum ama bu paralara icim Parcalaniyor yahu :( annemde kullanicak kucuk kasa birsey olmasi lazım. Bu saatten sonra polo molo istemiyorum bende Hani 80 suyunu sıksan 90 bin tl butce var , yine de bu para boş 0 mini'ye verilmez ya. 100 bin'e cla aldik gecen sene bu aralar... Pace ve country 95 kusurden basliyor tabi orasida ayri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Fiyatlar net 30 bin TL arttı benim aldığım döneme göre. Bu ara bence hiç bir araba alınmaz ne sıfır ne ikinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar