Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cift sclient açma...

kralweb

Öne çıkan mesajlar

said:
Frasier, 02 Kasım 2004 10:45 tarihinde demiş ki:

Ben Anlıyamadım Malesef. Senin bu Tarz Konuşmaların Millete Müdahale Etmen İlk Okul Çocuklarını bırak Okula Başlamayanlar Grubuna Girer Bence.

Brook Akıllı Sanıyorsan Kendini beyenmediğin topiclere Yanıt Vermezsin Olur Biter. Kendini Saçmalıklarınla Üstün Göstermeye Çalışma. Karşındakini Düşün. Neden Fake? Neden Aramıyorsun. Gibi Lafları en Çok Sen Kullanıyorsun Ve Gereksiz. Adam Aramış Olabilir Bulduğu Konulardan Bişey Anlamadığı İçin Konu açmış Olabilir Adam Yeni Üye Olmuştur İsterse Fakedir. Bunlar Seni Ve Tüm Paticik Ailesini İlgilendirmez. Yeter Bu Kadar. Kendine Çeki Düzen Vermelisin.

Anlayamamış olman normal,burası uo emulatorleri bölümü,illegal yollar dayanışma platformu falan değil.
Eğer arayıpda anlamadıysa zaten ben yardımcı olmaya çalışırım ki, olmasam bile benim yazdıklarım seni hiç alakadar etmez.
Normal accountuyla burda insanlara kufur edip,fake account kullanarak o kufur ettiği insanlardan yardım istemesi bence ŞEREFSİZLİKTİR.(kralweb için söylemiyorum)[signature][hline]
edit;yazım hatası

Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

[Bu mesaj Brook tarafından 02 Kasım 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 02 Kasım 2004 21:43 tarihinde demiş ki:

Anlayamamış olman normal,burası uo emulatorleri bölümü,illegal yollar dayanışma platformu falan değil.

multi client illegal birşey değildir free shardlarda. buna izin veren birkaç shard gördüm üstelik nasıl yapılacağı bile anlatılıyordu ki gayet de kaliteli bir shard.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frasier, 03 Kasım 2004 12:58 tarihinde demiş ki:
Madem Kralweb 'e Solemıyorsun Neden Ona Fake Dıyorsun. ayrıca Arastırma Yapmadıgını Nerden Bılıyorsun. Muneccim Misin Sen ? Şüphe duymaya Başmadım Sende Brook. Kendini Toparlamalısın Arkadaşım.Kendini Başkalarına Sataşarak Adayamazsın.

Yalnız kralweb için söylemedim,söz kişiselleştirmesin diye,ama anlayana saz anlamaya davul zurna az.

Araştırma yaptıysa yazsın dedim anlama problemlerin var sanırım.
Gereken kişiye gerektiği gibi cevap veririm,bana nasiyat etmek için oldukça düşük bi seviyedesin.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 03 Kasım 2004 13:56 tarihinde demiş ki:
said:
Brook, 02 Kasım 2004 21:43 tarihinde demiş ki:

multi client illegal birşey değildir free shardlarda. buna izin veren birkaç shard gördüm üstelik nasıl yapılacağı bile anlatılıyordu ki gayet de kaliteli bir shard.

Bunun scripting ile alakasını söylermisin ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Onun kuralları okumadan buraya böyle saçmasapan bi konu açması,zaten forum sakinlerine edilebilecek en büyük küfür.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

yeter bea sen kimsinde bana şerefsiz diosun. yaklaşık 1 senedir yani bu siteyi keşfettiğimden beri senin gibi biriyle karşılaşmadım. ne sorunum varsa kralweb adında buraya yazıorum. zate baggio da saçma bulduğu konularda beni uyarmıştır. benim hatalarımı denetlemek (sorumlular dışında)
kimseye düşmez. senin dilini keserim yeminlen. kocaeli de felen oturyosan yakalarsam............
sonunda işi nerelere getirionsun. eminim şu teraviden kaçıpta cafelere giden ufaklıklardan birisin. akıllı ol. kimseye hakaret etme. çünkü HAKkın yok.
ben bu topic altında açtığım sorunun cevabını buldum . yardımcı olmaya çalışan herkese tşkür ederim. baggio şu topici kilitle artık pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Seviyeni belli ettin işte..

Eminim o bahsettiğin,velet kitlesi bile senden daha kaliteli yazılar yazıyodur.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kralweb, 04 Kasım 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
senin dilini keserim yeminlen. kocaeli de felen oturyosan yakalarsam............

alkışlasam nasıl karşılanır?
ya siz UO felan oynamayın gözünüzü seveyim gidin CS felan oynayın bakın oda 2 harften oluşuyor kısaltması :) bu oyun sizi çok aşıyor.
sen kesersin devam et.[signature][hline]deviL|may|Cry
Sosyal ağlarda paylaş

bir laf daha vardır.sen seni bil sen seni , sen seni bilmessen gösterirler şeysini..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...