Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW - Avrupa

sQu

Öne çıkan mesajlar

26 Aralık'ta EU preorder başlayacak, ve preorder edenler European Final Beta Test'e girme hakkını KESİNLİKLE kazanmış olacak. Bu da demek oluyo ki OB lere herkez alınmayacak, yani bir kısım oyuncu dışarıda kalacak. E ozmn nasi bi OB bu :) Her neyse sanırım Şubat başında çıkacak. Amerika OB den gördüğünüz gibi çok kısa tutuyor blizzard beta süresini, e bu da demektir ki avrupa betasi daha da kısa sürecek. Beta forumlarında okuduğumuz kadari ile GM'ler hep Amerika ile Avrupa sürelerinin aynı olmak zorunda olmadığını, Avrupa betasinda herşeyin daha kısa süreli olacağını ve bunun sonucunda oyuna daha çabuk kavuşabileceğimizi söylüyorlar. Zaten şu da üstü kapali belirtildi ki Bu cuma geleceği kesin gözüyle bakılan yeni patch, kısaca Amerika'da ki stress test versiyonunun aynısı olacak yani yeni client çekeceğiz. Bu da demek oluyor ki iki oyun da çıkmaya hazır sadece OB yaptık demek için yapacak blizzard. Direk US alıp orda oynamak isteyen arkadaşlara bir öneri; bence EU preorder edin OB oynayın. Ben bir çok US serverinda oyun oynadim ve inanin çok zevksiz oluyo. Yani sizin oynamak için en müsait olduğunuz zamanlarda bom boş oluyo serverlar. Kaldı ki şöyle düşünün RAID yapmak için bi saat belirlenecek (eğer türk only guild değilseniz) ve bu saat bizim için sabahin körü 05:00 gibi bi saat olacak hiç bir zevk olmayacak. Gene pvp serverlarina girdiğinize boş olacak. US mi EU mu karar verirken iyice bi düşünün. Nekadar erken oynarsak okadar iyidir mantiği daha sonrada size para ve zaman kaybettirebilir, hepinize gl

"On the 26th of November, World of Warcraft will be available for pre-order throughout Europe. With more than 330,000 Closed Beta applications received and limited quantities available at launch, players are encouraged to pre-order in order to guarantee their copy of the game. Players who pre-order World of Warcraft at participating retailers will also receive a bonus Soundtrack “EP” at the time of pre-order as well as a personal “Authentication Key” providing guaranteed access in to the European Final Beta Test, once it goes live. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 06 Kasım 2004 13:05 tarihinde demiş ki:
Ben bir çok US serverinda oyun oynadim ve inanin çok zevksiz oluyo. Yani sizin oynamak için en müsait olduğunuz zamanlarda bom boş oluyo serverlar. Kaldı ki şöyle düşünün RAID yapmak için bi saat belirlenecek (eğer türk only guild değilseniz) ve bu saat bizim için sabahin körü 05:00 gibi bi saat olacak hiç bir zevk olmayacak. Gene pvp serverlarina girdiğinize boş olacak.

Bu çok mühim bişey kesinlikle katılıyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Evet eclipsede aynı sorunu yaşamıştık zamanında(avrupalı guildlerle yaptığımız raidler hariç),raid diyorlar bilmemkaç EST,bir hesaplıyorsun saat 6:30 :).Ben kesinlikle zaten EUyu bekleyeceğim.Ayrıca,US releasedeki sorunlar da giderilmiş olur EUda,daha bugsuz oynarız diye düşünüyorum.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

zate bi röportajda: eu betasını oyundaki stabilite, dengeler vb problemlerini çözmek için kullanıcaz dedi adamlar daha yeni :)

yani millet us serverlarında yok nerf, yok şu, yok bu ile uğraşıcakken eu serverlarındaki oyun daha bi oturmuş olacak :)

bide eu çıkış tarihi aslında belli değil, 25 şubat sadece amazonun verdiği tarih. blizzard 2-4 ay dediği için amazon en son tarihi koymuş direk. kışın çıkarmayı planlıyoruz diyorlar yetişirse ocak'tada çıkabilir yani.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 06 Kasım 2004 13:05 tarihinde demiş ki:
26 Aralık'ta EU preorder başlayacak, ve preorder edenler European Final Beta Test'e girme hakkını KESİNLİKLE kazanmış olacak. Bu da demek oluyo ki OB lere herkez alınmayacak, yani bir kısım oyuncu dışarıda kalacak. E ozmn nasi bi OB bu :)
Final Beta Test EU'da, senin OB olarak bahsettiğin şey muhtemelen US OB..
Sosyal ağlarda paylaş

hayir Final beta test yani OB den bahsediyorum ikisi de ayni şey aslinda ama blizzard kivirmaya başladi gibi geliyo bana. Yani ilk başta eu open beta idi, şimdi şimdi avrupa final beta falan diyolar ve yazdiğim gibi preorder edenler kesinlikle betaya alinacak demek bazi insanlarin alinmayacaği anlamini içeriyor. Yada benim anladiğim bu ^^;
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...