Kessell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Dün blizzard installer ile wow yükledim tam versiyon olarak.Klasörün içinde realmlist.wtf yok realm değiştiremiyorum yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Data klasörü içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Arkadasindan al ya da google da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Wotlk döneminde realmlist dosyası farklı bir dizine taşındı. C:Program Files (x86)World of WarcraftDataenGB bu dizine bakarsan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Orada olması gerektiğini biliyorum önceden wow oynamışlığım var.Dün yükledim installer ile realmlist.wtf diye bir dosya yok hiçbiyerde.Yabancı forumlarda okuduğuma göre artık config.wtf varmış ordan falan bişeyler yapılacakmış.Kendim realmlist.wtf oluşturdum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mists of Pandaria dosyalarının arasında olmadığını biliyorum lakin diğer tarafta 5.0.4'e update edilmiş cata dosyalarının arasında realmlist.wtf'yi hala yukarıda verdiğim dizinde görebiliyorum. http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/5208542850#2 Güncel post bi göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Evet güzel açıklamışlar ama ben sildim bile. Private serverları deniyecektim ama zaten sürümler uyuşmuyormuş.Downgrade yapmak da baya bi zor olduğundan sitesinden direk torrent buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Hem WoW oynamaya niyetleniyorsun, hem de private server diyorsun. Birak, git Mario oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar