SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Değerli Patiler, 2012 yılında kurulmuş olan Norm Telekomünikasyon ve Bilişim Hizmetleri Ltd.Şti. olarak biz, "Alan Adı Kaydı", "Web Tabanlı Güvenlik Çözümleri", "Web ve e-posta Hosting Hizmetleri", "Web Tasarım ve Alan Adı Optimizasyonu", "VoIP İnternet Telefon" hizmetlerini vermeyi amaçlamaktayız. Tamamen yasal, lisanslı ve güvenilir bir hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Kurulmamız itibari ile şu güne kadar, 2 aylık bir sürede 12 adet hosting müşterimiz ile yolumuza devam etmekteyiz. Amaçlarımızdan bir tanesi de portföyümüzde müşteri sayısını arttırmak değil, hedeflediğimiz sayıya ulaşınca her müşterimize sunduğumuz hizmeti arttırmaktır. Butik Hosting mantığı ile ilerlemekteyiz. VOIP ise hepinizin bildiği gibi son zamanlarda gelen kabarık telefon faturalarına karşı, İnternet üzerinden konuşmamızı sağlayan, sabit ücreti olmayan, konuşman kadar öde mantığı ile müşterilerimize sunduğumuz çok ekonomik bir sistem. Biz de Norm olarak, VOIP hizmeti vermekteyiz.Web sayfamızda VOIP bölümü halen hazırlanmakta olup, en kısa zamanda hizmete açılacaktır. Fakat bu konu ile ilgili her türlü sorunuzda veya hizmet talebinizde bize ulaşabilirsiniz. Verdiğimiz hizmetler ile ilgili tüm yasal belgelere sahibiz. Belgelerimiz ise: Yer Sağlayıcı Belgemiz VOIP için Numara Kullanım Belgemiz Uploaded with ImageShack.us Buradan bize ulaşabilirsiniz. Yeni kurulmamız dolayısıyla Patilere özel bir kampanya hazırladık. Umarım beğenirsiniz. Patiden, sitemizdeki herhangi bir Hosting paketini satın alan ilk 100 kullanıcı, Satın alma sayfasındaki İndirim kodu yazan alana "paticik" yazdıkları takdirde aldıkları paketi % 20 daha fazla indirimli alacaklar. Ödemelerinizi şu an itibari ile Paypal veya Banka Havalesi ile fakat onaylanması ile birlikte Mobil POS sitemi ile de yapabilirsiniz. Sitemiz şu an itibari ile tamamen güvenli bir şekilde RapidSSL şifreleme sistemi ile korunmaktadır. Ayrıca Part Time çalışacak PHP/SQL, HTML/CSS, Javascript/jQuery alanlarında deneyimi olan, MVC Framework uygulamaları konusunda bilgi sahibi ve framework deneyim sahibi, Object Oriented Programming konusunda deneyimli, Yaptığı işte kaliteye önem veren, Takım çalışmasına uyumlu, Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, Alanındaki gelişmeleri ve teknik dökümanları araştırıp, öğrenebilecek düzeyde İngilizce bilen, Analitik düşünme ve çözüm üretme yeteneğine sahip, Öğrenmeye açık, Daha önce hazırladığı siteleri/çalışmaları referans gösterebilecek, Bilişim Teknolojileri Uzmanı ve Lise veya üniversite mezunu, İkna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Çağrı Merkezinde çalışabilecek, Tecrübeli veya Tecrübesiz Satış ve Pazarlama Elemanı Çalışma arkadaşları arıyoruz. Bize ulaşmak için: Tel: 0312 4469546 Fax: 0312 4363270 Web: www.normnetwork.com.tr / www.normhosting.com.tr Email:[email protected] Harkese iyi günler diler, hepinizi sitemize ve beraber çalışmaya bekleriz. Saygılarımızla Umut Sarımanoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Selam, Oncelikle hayirli ugurlu olsun diyeyim, sonrasinda kesinlikle sizin hataniz olmayan ama son zamanlarda bana deli gibi iskence eden noktaya parmak basayim. =) http://awesomescreenshot.com/069g2s101 Chrome'un bazi versiyonlarinda, bazi font'larla anti-aliasing konusunda sikinti var. Haliyle actigimda sitenizi su yukardaki gibi goruyorum. Oswald yerine farkli bir font kullanarak sorunu cozebilirsiniz sanirim. edit : Bir de paket yazilari cok ufak olmus. 13.3" ekranda ve 1600x900 cozunurlukte neredeyse okunmayacak kadar ufak kaliyor. http://www.normhosting.com/images/host1k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 menülerde kontrast sorunu var, siyah arkaplana koyu gri font kullanmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 di said: http://awesomescreenshot.com/069g2s101 edit : Bir de paket yazilari cok ufak olmus. 13.3" ekranda ve 1600x900 cozunurlukte neredeyse okunmayacak kadar ufak kaliyor. Hemen bakıyorum teşekürler, büyük ekranda çalışınca oluyor böyle haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Sparkcaster said: menülerde kontrast sorunu var, siyah arkaplana koyu gri font kullanmışsınız üzerine geldiğinde beyaz highlight oluyor fakat, normali bana da koyu geldi şimdi, sağolun. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Selamlar Patiler, Sitemizde artık Sanal POS sistemi de açılmış olup,alışverişlerinizi güvenli 3D alış-veriş sistemi ile de yapabilirsiniz. Ayrıca patilere olan özel kampanya da halen devam etmektedir. Sevgiler. Norm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hayırlı uğurlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hayırlı olsun. firmaya sonuna kadar kefilim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bende kefilim, işe alırlarsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ben akşamları gelip çalışayım dedim :D günde 3 5 saat çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Zegna said: hayırlı olsun. firmaya sonuna kadar kefilim bu arada. Çok sağol dostum. Seni de her zaman bekleriz, çaya kahveye :D @Meov&4eveR: Sizlere de mesaj attım. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 4ever'i almayin lan. Bilmiyo bisey. Her gun bana soruyo. Beni alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 zaten doğru cevap vermiyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hayirli olsun, birgun olur hostgator un serverlarina meteor duser yok olursa sizi tercih edebilirim :D saka bi yana hayirli olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Tamamen rastlantı eseri oldu Umut ve şirketiyle tanışmamız :) Bana işinden biraz bahsetti, baktım ben de 6-7 tane site var ve hepsi bölük pörçük sunucularda barınıyor. hem pahalıya geliyordu hem de uğraşması çok zordu açıkçası. Derdimi anlattım, şak diye 5 dakikada çözüm getirdiler sağolsunlar. Her şeyimle tek tek ilgilenip beni suya sabuna dokundurmadan misler gibi sistemimi kurdular. Çok ilgililer sahiden. işlerine de gerçekten saygılı ve sorumluluk sahibi bir şirket. sanırım buradan sizin hizmetinizi kullanan ilk kişi benim, gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim. Bugün tüm gününü bana ayırdılar neredeyse, banka vs. gibi dış etmenlere bağlı sorunumu bile çözdüler. saat gecenin bilmem kaçına kadar her şeyle ilgilenip tek tek dinlediler tekrar teşekkürler :) biraz reklam gibi oldu ama; varsın olsun napalım ^^ Başarılar, yolunuz açık olsun hepinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 iyi yer kapmışlar gratz, bugün şans eseri birlik mahallesinden köroğluna inerken gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Rıdvancım çok sağol güzel düşüncelerin için. Evet pati'den ilk sensin bu daha da özel yaptı. Görüşmek dileği ile.. İyi günler iyi çalışmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bende aldim simdi. cok guzel fiyat. isiniz rast gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yurtdisi kredi karti olayini cozerseniz bu arada guzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Odeon said: bende aldim simdi. cok guzel fiyat. isiniz rast gitsin. Çok teşekkür ederiz güle güle kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Evet Patiler, Patiye özel kampanya halen devam etmekte. Bilginize sunarız. :D İyi günler, iyi çalışmalar hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben de aldım alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Evet Patiler, Norm olarak Harlem Shake furyasına katılmış bulunmaktayız..... Bu arada kampanyalarımız da devam etmekte. Yenileri de yolda. Herkese iyi günler ve iyi çalışmalar. Norm Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Hosting Paketlerinde Kampanya! "ilk50" kupon kodu ile yapılan alışverişlerde mevcut %25 indirim üzerine ekstra %15 indirim. Saygılarımızla, Norm Hosting * Kupon Kodu 18 Mart'a kadar geçerlidir. * Kampanya 50 kişi ile sınırlıdır. *"paticik" kodlu kampanya bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar