Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Anlatilmaz yasanir.. D800 £2,085.60 dustu bugun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, Dyna stres yapıyorsun bende :P Umarım Amerika'ya giden birilerini bulurum yoksa sana aldıracağım makinayı :D Eğer D800 ile D600 arasındaki fark kapanacak şekilde fiyat düşüşü olursa D800 alırım X( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, D800 için istenilen rakam 6.206,40+KDV [TL]; yani 2.125+KDV [£]. amazon.co.uk de £2.084,18 demiş. Çok fark yok. amazon.com ise $3.000 ile en avantajlı olan D800 için :( D600 ise $2.097 ile yine açık ara düşük. 5bin TL eksiğim var sadece; ne güzel! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Para D800'ü hiç düşünme bile bence. O hayvani çözünürlük yüzünden bazı sistemler ağır kalıyor, her tür çekim için pek uygun bi makina değil o. D600 üst seviye meraklı için, bu işten para kazanmayan için (ki pro adam da kullanır rahatça) bi alet. D800 sadece pro işi. Parası olan teknoloji hastaları alır tabii yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o degil de ben canon setimi nasil saticam. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, Ben Eos 400D + orijinal battery grip + 2ad oem battery + B&W Cp filter = 850 TL'den verdim. 75-300mm lensi de 350TL'den sattım. Kaldı elimde 50mm f/1.8 ve onu da 180-200TL civarına satmayı düşünüyorum. D800 için internette bir site -ki bilinen bir yer- 7.323,55TL/12 taksit demiş. Şimdi hesaplarsak bu tutarın bugünkü değeri 6.720TL yapıyor. Bundan da KDV çıkartılırsa (faturayı şirkete alacağım çünkü) 5.695 TL yapıyor. Bu da $3.170 veya £1.950 yapıyor. Bu rakama 2 yıl TR garantisi de cabası. D600 daha ortalıkta olmadığı için hesap yapamıyorum : Ama dediğin gibi D800'ün pixel sayısı bana fazla! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 cook cok iyi satmissin. sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, Yok be abi. Piyasa tabiri ile "kız gibi" duruyorlardı. Gerçi 400D istediği kadar kız olsun, eski model olduğu için fiyat aralığı belli :( Elime para geçti mi; hayır :P Eşe dosta verdim çünkü. Alırım bir ara onlardan artık. Darısı başına, çevrendekilere sor ilk önce. Yanılmıyorsam senin makina daha yeni bir modeldi. 24-85 USM lens ise elimdeki EOS 50E filmli makinama eşlik edecek 540ez flash ile birlikte. Nostalji yaparım ara ara :P Film de bulabilsem ahh. 50E'nin en güzel yanı 3 AF noktası olmasına rağmen sen hangisine bakarsan onu aktif yapmasıydı :D Süper bir özellik. Keşke şimdikilerde de olsa bu, seçme derdimiz olmasa. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 paramecium said: ...50E'nin en güzel yanı 3 AF noktası olmasına rağmen sen hangisine bakarsan onu aktif yapmasıydı... Enee negzelmiş. Niye şimdi kullanmıyolar ki bunu? (Gerçi kesin Sony'de vardır. Sıradışı kullanım özellikleri hep Sony'de oluyo sdfdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, Şimdilerde onlarca AF noktası olan makinalarda olması gereken özellik. Ama yok :( Bir de gözlük kullanıyorsan eğer kalibre falan ediyordun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ECF =P ben kullanmadim hic ama ustune dusulmesi gereken bi teknolojiydi, forumlarda falan milletin i missed eye controlled autofocus QQ yaptigini bolca gorebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Abi eskiden olup şimdi olmaması çok saçma ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, Mr_Hand git kapılarına dayan; 'hacı ne iş' de küçük Japonlara! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 DAĞITIRIM ULAN O JAPONYAYIĞ!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 DUR! bir bomba da sen atma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Selam, Animelere "osmanlı tokatını" dâhil et :P 'bre poposu yere yakın sarı tohumcuklar, savulun ula kahpeler...' Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 canon'un rakip diye cikardigi fx kamera bozuntusunda var ise ceyrek af, 150 gram da cross type koymuslar. allah razi olsun. neyinize yetmiyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi yapma simdi ECF ciddi potansiyeli olan bisey. Tamam canon sevmiyorsun cok acik, onu anladik da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Foveon'inda potansiyeli yuksek de ne nikon ne canon kullaniyor. vardir bir bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 foveon mevcuda alternatif, ecf ek feature. Ki olmasi gereken bi feature , uygulamasininda 50e zamanina gore hayli kolay olmasini bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 eheh, o ECF olayi enteresan teknoloji idi insallah ilerde koyarlar adam edip.. d800 icin aynen katiliyorum soylenenlere..ortaseviye butceli gundelik, veya ileri seviyede hobi kullanicilari icin cok tehlikeli megapixeller oralar. Zincirleme olarak memory card/PC/lens olarak standartin yuksek olmasi gerekiyor, meret talep ediyor yani o sekilde soyliyim...yani "ben d800 alimde PC'ye ram takar, eldeki memory cardlar da idare ettiririm yahu" dusuncesini silin aklinizdan. d600/6d alip ustune lens almak cok cok daha mantikli. hadi lens olmasin yedek pil olur..hatta guzel bir monitor bile alinir aradaki fiyat farkina. (Karanlik oda devrinin degismesi ile, monitor dedigimiz seyin aslinda kamera lensinden daha onemli hale geldigini herkes es gecer genelde.) birde o yuksek mpixellerde ortaformat sularina girdiginiz icin unuttugunuz/bilmediginiz seyler geliyor beraberinde, ben 50mm lens 125 shutter'da, elde normal cekerken titrettigimi hatirlamiyorum dslrda, taaki gecen haftaya kadar. bu arada 6d'ye kiyaslaninca hani "meeh" deniliyor genel olarak, ama uzun suredir nikon giden/seven biri olarak yeni canonlarin body ergonomisi baya daha iyi onu diyim. (elleriniz ufaksa farketmezsiniz, ama iri elleri olan biri canon bodylerde COOOOK daha mutlu olacaktir..ele geliyor meret..) ha elimde orta seviyede butce olsa ve hicbir lens yatirimi olmasa kesinlikle nikon d600 alirdim..tam doyma noktasinda teknoloji cunku (ISO vs Mpixel olarak), fiyatida dusuyor falan oh mis. d800 e niyetlenirseniz, ya ihtiyaciniz vardir, yada cok cok ucuza bulmussunuzdur, yada donanim ve maddi olarak ortaseviyenin ustunde bir harcama yapabilir konumdasinizdir. edit: d800 hakkindaki yorumlarim normal kullanici bakis acisi ile yazdim yanlis olmasin..eger isiniz geregi dusunuyorsaniz zaten bambaska bir konu, o halde yok sayin dediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Selam, Ben D600'ün TR fiyatını merak ediyorum. Ne zaman satılmaya başlanacak belli değil sanırım. İngiltere £271 fiyat farkı var. Çok büyük bir fark değil. O fark insanın kafasını karıştırıyor zaten :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bir tahmin atmam gerekirse, "avrupa euro fiyati + %KDV = TL karsiligi" gibi bir formul ortalama olarak tutuyordu eskiden. esas nokta avrupada ilk cikis fiyatinimi baz alicaklar turkiyede, yoksa ciktiktan 1 hafta sonra ucuzlayan fiyatimi..o tehlikeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Selam, Test falan filan yayınlansa bari. Makinayı kullanmıyorum fazla diye sattım, şimdi de makinasızlık stres yaptı :P Canon 6D veya Nikon D600... artık ilk elime geçeni! Bu arada Nikon D800'ün ISO düğmesi ne kadar garip bir noktada yahu! D600 daha vicdanlı o konuda :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Selam, D600 piyasaya giriş yapmış :P gittigidiyor.com 5.599 TL sahibinden.com 5.000 TL Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar