Flour Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bana script konusunda yardım edecek biri lasım.Çok istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz. Msn:[email protected] Bekliyorum...[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadasim daha yeni acilmis bir accaunta boyle davranmak istemem ama bence sorununu baslikta belirtmelisin ki ilgilenen kisi okusun boyle yazilari kimse zahmet edip okumaz onun yerine bi silencer hazir netteyken ona sorarsan cok rahat cevaplayabilir (isi yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Silencer gibilerine soru sorulmaz!!!Cevapları...Boşver forumlardan banlanmak istemem :)[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Fnx yanlış düşünceler içindesin kendini kurtar onlardan..[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar