Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yeni çıkmış, ilki Almanya'da yasaklanmıştı. Oynayan var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 oynadım, kötü maalesef. grafikler vasatın üstü, oynanış zor gibi geldi, sesler kötü. daha iyi bişeyler beklerdim, baya bir zamandır uğraşılıyordu çünkü. bir de çok güzeldi ilki.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bide trgamerda kim incelemişse eminim ki ilkini hiç oynamamış ve atıp tutmuş ilk mortyr la ilgili, sinir etti beni resmen. hakkaten güzel oyundu çünkü, çok eğlenerek oynamıştım. bulsam yükler oynarım hatta yine.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar