SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 napae sen deli doktoru musun =p panik atak için psikiyatrist mi daha iyi psikolog mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Flassh said: mühendis siteesi sandım ekmek çıktı ahaha yanen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mekanisti makinist diye okuyup model tren sitesi sandim. Daha once adini bile duymadim, 4sq dan aartisi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 geçen gün kayseriye gidecektik. googla dan kayseride ne nerde yenir diye arattım. orda güzel öneride bulundu sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 said: Psikolog. Psikoloğum zaten. Ama uzman veya klinik psikolog değil. VE HAYIR OLMUYORUM. son kısımda rage açmış. pşikolocik açıdan hiç de sağlıklı bir iç açı değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar