Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunker

zaidral

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
ben 3 marine 1 firebat tavsiye ederim bunker için daha iyi oluyor birde becerebilirseniz scv ekleyin yakına bir yere saldırı alırken bir yandan tamir edin bunkerı rakip hemen farkedip öldürmezse oldukça güzel sonuçlar çıkar. farkedip öldürsede hiç değilse denemiş olursunuz genede bir iki vurusu ekarte etmiş olursunuz.[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn
Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Heyok Hey "It's a good day to die"
Sosyal ağlarda paylaş

tek giriş olan haritalarda savunmayı attack yapmayan binalarla yapmak oyuncunun yeteneğini öldürür (kişisel yorumdur).
ayrıca BGH (big game hunters) Hunters ve LT (Lost Temples) haritaları rookie (acemi haritalarıdır) oyunu gerçekten öğrenmek istiyorsan farklı haritalarda oyna özellikle hiç bilmediğin haritalarda. böyle yaparak oyuna çok çok daha hakim bir hale gelirsin.

iyice öğrendikten sonra BGH LT ve hunters taktiği olan supply depot barracks'la girişi kapatma taktiklerine de güzel çözümler bulabilirsin.[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn
Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Heyok Hey "It's a good day to die"
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır gine stim suresı kadar dayanıyor stim packin etkisi ama dahahızlı vuruyorlar, mesela:

Stimleyıp soktun iceri 4 marine, ultralisk geldi, basladınız kapısmaya daha 3/4 hit pointdeyken buker ultra ölür. Ama sap gibi sokarsan iceri marinleri, bunkerın kımızıya ınmısken hatta upgli ultarliske karsı bunkerını ve 1-2 marinei ni kaybedersın, ultralisk olmeden[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...