Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 evet elimde 6 tane var isteyen varsa yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 kendi adima hayir demem :P [email protected], tesekkur ettim...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 gönderdim hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 [email protected] gönderirsen sevinirim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 [email protected] gönderirsen bende çok sevinirim şimdiden saol[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sanada gönderdim güle güle kullan 3 dene kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 1 tane kaldı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 [email protected] bana uzun zamandır invite gelmio ki arkadaşlar istio bi adet invite yollarsanız sevinirim[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bende istiom, ne icin istedigimi bilmiom ama belki ilerde kullanırım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mailini vermemişsinki =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Reumer, 05 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki: sanada gönderdim güle güle kullan 3 dene kaldı Hoca çok saol valla[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yaw yolladıklarımdan biri kabul etmedimi yoksa tam o sırada 1 invite dahamı geldi bilmiyorum ama 2 invite vardı :) eno ya yolladım birini kedi sende istiyosan mail veriver bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 o istemiyosa bana plz [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya cok ozur dılıyorum ama invite kalmamıs.. arthur kedi ve en son yollayan arkadasa yollayamadım..arthur tam sana yolluodum "kalmadı kardeş başka sefere" uyarısı aldım :) kısmet başka zamanaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 [email protected][signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hayat zor tabi. *!gözyaşlarına tutamayarak kapıya yönelir.* (azıttım ben ya) [Bu mesaj Cirit tarafından 05 Kasım 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 aha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 reumer siz nerden bulusunuz peki ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ehm :p Kapatırım son invite ı, hiç bakmam[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Daha isteyen varsa bana özel mesaj atsın, kalmayınca kalmadı diye buraya mesaj atarım.. Bu arada 3 kaldı..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! [Bu mesaj McsPeyn tarafından 05 Kasım 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Invite isteyen varsa bana mesaj atsın 2-3 tane verebilirim su anda.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 saolun[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ne kadar çok mail gelirse mail adresinize invite etme hakkınız o kadar artıyor. Üye olun gazete haberlerine falan filan birbirinize mail atın :D[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hala isteyen varsa, 2 davet hakkım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar