ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bi t hunter char açıyorum. 6. level maplardan sonra olay tekrar ilginç oldu . ama t hunt nası yapılır hiç fikrim yok. desteklicek yeterli eleman var . lockpick, hiding, cartography oluyo yavaştan ama gerisini hangi skillere vereyim bilmiyorum. bana baştan full bi aksiyon nası gelişir anlatabilir misiniz? biçok t huntta bulundum ama genelde ww yi salan kişiydim. şimdi kendim bulmak istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu benim thunter aslan,su ana kadar zorlanmadim level6 larda mage gibi takilabilirsin yada magery den kisip discordanve veya provocationu yukseltirsin sana kalmis http://my.uo.com/cgi-bin/my_chars.pl?52616e646f6d4956482058341cb27b8f0f0d7c4be2f65d7fb808c796ec1c4fc491396849090e779e7724dd13b59967c5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 aaaa anasoncum yaa senle gidioduk di mi t huntlara biz.. bab haritası benden olsa gider miyiz gene....? bana lockpick için taktik versene az nası kasiim 77.5 den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gideriz abi benim gibi bi adama sordugun seye bak :) lockpickde sanirim 80 den sonra gm tinker urunleri acmaya basliyordun, ondan once 50-60 tinkering e sahip birinin yaptigi wooden box lar skill getiriyordu,97 e kadar gm tinker box lari actiktan sonra zindan lardaki chest leri acman lazim ki bende var cogunun rune u.zahmetli bi skill,gm tinker wooden box lardan bi 300 tane filan alman lazim gerisi makroluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Atlantic mi? Benim barda bitmek üzere yani jewelery olmadan iyi olmasına az kaldı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hmm evet atlantic. anason benim msn [email protected] .. haberleşelim icq zaten var... gece olmasın da. gece giremiyom yoksa afaroz edilirim ama sahurdan itibaren 8 e kadar onlineim. bi de öğleden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 eeeeh makrodaydı 50 tane kutu vardı 77.5 olunca hepsi açılmış gm tinker olanlar... pöh! anahtarlarınhepsini atmıştım nasılsa 90lara kadar açılmaz diye tüh kafama... gene yapıcaz o kdar kutuyu da bu sefer keyring yapmak lazım.. hiding falan lazım olucak mı ya da ne biliim peace provo falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 provo al buyuk kolaylık saglıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ars hiç kutuyla falan ugraşma Buraya bakıyorsun uygun gördügün evlerden birine gidiyorsun orada lockpickin için hazırlanmış sandıklar var[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sağol popeye.. süper yermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar