Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir notebook tavsiye topici daha

Soris

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Notebook um çok eskidi 6 yıldır kullanıyorum (Dell Inspiron 1520).
Genelde yaptığım internette gezinme müziktir falan filan herkesin yaptığı ama şeyler ama ek paketle birlikte wowda oynayayım diyorum 2-3 ay. Laptopum herşey low da bile 30-40 fps büyük şehirlerde. Yenilyeyim dedim baya araştırdım almışken güzel birşey alayım diyorum satacaksamda kolayca paraya çevrilebilmeli 1-2 sene sonrası için o yüzden piyasada alınabilecek 2 model buldum:

1. si şu
http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332600-notebook-urun8211.html

2. si de şu

http://www.monsternotebook.com.tr/W251ESQ-GT630M-MONSTER%C2%AE-Q61W251ESQ01.html

Şimdi sizlere sorum 1. olan lenovo için şu an ki fiyatı vatanda 2700e yakın birşey. Bu haftasonu 25% indirime girebilir o zaman fiyatı uygun konuma geliyor ve alabilme şansım var.
Fiyatı 2 ye yakın konuma geldiğinde ise zaten 2. seçenek olan monster var. Şimdi 2 laptoptan hangisi daha iyi?
Bana lenovo daha iyi gibi geliyor ama çok anlamıyorum bu işlerden.
Birde şunu sorayım monster daha iyi çıktı ve onu almaya karar verdim diyelim bu monster aynı gün içinde kargoya verilir yazıyor daha önce alışveriş yapmış olan varsa söyleyebilirmi? Verilirmi aynı gün içinde kargoya? Çünkü diğer modelleride var onlar 2-3 ay sonra ödeniyor. Anladığım kadarıyla banka gibi parayı işletiyorlar o 2-3 ay boyunca.

Okuyup yorumlayacaklara teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

-işlemcileri ve ram miktarları aynı.
-monsterda 7200 rpm 500gb hdd var, lenovoda 5400 rpm 750gb. (monsterdaki daha hızlı, diğerinin kapasitesi daha büyük.) hatta bi de 32gb ssd diyor lenovo için
-ikisinin ekranı da 15.6" ve 1366x768 çözünürlükte.
-en önemli fark ekran kartlarında. lenovoda GTX660M var, monsterda GT 630M.(lenovo çok daha iyi)
Sosyal ağlarda paylaş

bu benim konu

şimdi merak ettiğim olay şu,bu senin aldığın aletin çözünürlüğü 1366x768,benim alsammı almasammı dediğim asusun ki 1920x1080
lenovo nun harddisk 5400 rpm,asusun ki 7200,buna ters olarakta lenovoda ssd var.ekran kartı falan daha iyi.bu artılar ile eksiler arasında çok büyük farklar var mı?

birde şu üstteki konuma yanıt lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...