sug0ku Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sc2 yi silip tekrar kurdum olmadı her yolu denedim başaramadım ladder atamıyorum formatı son çare olarak düşünüyorum böyle bir sorunu olup çözümünü bilen war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 win xp sp3 uyumluluğuyla çalıştır abi dosyayı bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sug0ku Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 win 7 kullanıyorum nasıl xp sp3 modunda çalıştırıyım?.. sağ alt köşede sc2.exe bozuk dosya diyor bir programı çalıştırın diyor ama anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 starcraft 2 repair tool diye arat google'da, blizzin resmi bir tamir programı var. antivirus programı falan varsa onu kapat bunu çalıştırmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sug0ku Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 huun said: starcraft 2 repair tool diye arat google'da, blizzin resmi bir tamir programı var. antivirus programı falan varsa onu kapat bunu çalıştırmadan önce. ok bi deneyelim sağol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sugoku, sağ üstte bi resim var ve yanında çeşitli kelimeler yazıyor. tıkla ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sug0ku said: sc2 yi silip tekrar kurdum olmadı her yolu denedim başaramadım ladder atamıyorum formatı son çare olarak düşünüyorum böyle bir sorunu olup çözümünü bilen war mı? bu exe yi bir dene (Benim oyunun exe si) http://dl.dropbox.com/u/13952674/Oyunlar/StarCraft%20II.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bürşat konuştuğumuz gibi trojanı yerleştirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sc2 exe farklı bi şey, 16mb sc2 exe. özelden attım ben arkadaşa ( tırstım public bi yere atmaya asasdf ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sug0ku said: win 7 kullanıyorum nasıl xp sp3 modunda çalıştırıyım?.. sağ alt köşede sc2.exe bozuk dosya diyor bir programı çalıştırın diyor ama anlamadım.. abi oyuna sağ tıkla, orada uyumluluk ayarları var. windows xp sp3'ü seçeceksin oradan. düzelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Sensei said: Bürşat konuştuğumuz gibi trojanı yerleştirdin mi? Az koydum abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sug0ku Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hekese teşekkürler arkadaşlar hallettim sağolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 soruyu sorup ortadan kaybolmak yok öyle. nasıl hallettiğini de söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 heheh bak ya nasıl kaçtı. Ben sorunun asıl çözümünü biliyordum zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 belkide sizi denedi bakalım çözebilcekmisniz die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sug0ku Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 nasıl hallettim C:ProgramDataBlizzard Entertainment dosyaları tamamen sildim + sc2/update leri sildim bursat abi sc.exe dosyasını göndermeden başka bir arkadaş göndermişti onu indirdim starcraft 2 dosyasına yapıştırdım exe tıkladım update yaptıktan sonra halledildi :) herkese teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 forumu boyuyorum burda sorun yok ins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar