Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzyılın en büyük Ferrari Katliamı...

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
sevenlerinin başı sağolsun
acımız büyük.. :(

(ps: işletmecisi türk olsa küllerinin kilosunu 100 euro dan satardı)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea

[Bu mesaj DynamicK tarafından 03 Kasım 2004 10:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu günü her sene yas tutarak analım resmi tatil ilan edilsin italyaya girişler serbest olsun gidip mum yakalım çelenk koyalım ühühühühühüü :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
Yazık ya GitmiŞ Güzelim Şirket,Arabalar .. :( Belki Insanlar bile Ölmüştür orda?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 03 Kasım 2004 10:08 tarihinde demiş ki:(ps: işletmecisi türk olsa küllerinin kilosunu 100 euro dan satardı)

ama işletmecisi yabanci olduğu için muhtemelen 100 eurodan kül satcağıma o parayla ben burayı sigorta yaptırayım, g.tu sağlama alayım arabaya attığım hatunlara rezil olmayım filan demiştir
  • Admin
Mesaj tarihi:
valla öle bişi görsem
yane galeride yanan bi ferrari onca dumana ateşe rağmen atlar kurtarmaya calısırım yavrucagı of of
öle böle deil yahu

kundaklama varsa şiddetle kınıyorum yapanları
terörist bi saldırıya benziyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
Bir de az önce bir Evo VIII nasıl hurdaya çevrilir tarzında bir video izledim. Backround müziği de yapmışlar. İyice hassaslaştım bu arabalar konusunda.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
hiç yanarmı ya linkten girip o sarı ferrariye bakın :([signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
vay anasını be yanmış kül olmuş güzelim arabalar yanmış haliylede olsun verseinler bana ben toparlarım :P[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
  • Yeni Oluştur...